Η θρασύτητα κάποιων έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής και νομιμότητας.

Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2018, να υπάρχουν εκτοξεύσεις εμμέσων απειλών, κατά ανθρώπων,  που ενεργώντας σύμφωνα με το θεσμικό τους ρόλο, αρνούνται να συμβάλλουν στην ολοκληρωτική καταστροφή του οργανωμένου εμπορίου και των τοπικών επιχειρήσεων στο νησί μας.

Στις οργανωμένες κοινωνίες προτεραιότητα έχουν οι θεσμοί και οι νόμοι.

Οι ενέργειες της Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Κοιν. Ρόδου,κ. Καράμπελα  Φωτεινής ήταν νόμιμες αυστηρά εντός του θεσμικού πλαισίου και τις δυνατότητες που της παρέχει ο Νόμος και ενήργησε εκφράζοντας την θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου.

Η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου ήταν    ομόφωνη για τη μη παραχώρηση του χώρου μπροστά από το Δημοτικό Νεκροταφείο (Πλατεία Ιερού Ναού Ταξιαρχών ) για άσκηση υπαίθριου εμπορίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου, στέκεται δίπλα στις προσπάθειες του Δήμου, αλλά και οποιουδήποτε Δημοτικού Συμβούλου αρνείται να δώσει το τελικό κτύπημα στις τοπικές επιχειρήσεις και στον αθέμιτο ανταγωνισμό που δέχεται.

Οι έμμεσες απειλές που εκτοξεύτηκαν εναντίων της Δημοτικής Συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου, και η προσπάθεια εκφοβισμού της για το τι θα συμβεί στο νησί μας εάν δεν πάρουν τις άδειες, δεν μπορούν να  γίνουν ανεκτές, δεν είναι επιτρεπτές και καταδικάζονται απερίφραστα.

Θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους κάποιοι ότι δεν μπορούν εκμεταλλευόμενοι την οποιαδήποτε τους διαφοροποίηση, να ενεργούν κατά τρόπο παράνομο και καταχρηστικό.

Η κοινωνία έχει Νόμους και θα πρέπει να μάθουν να τους σέβονται όπως κάθε άλλος πολίτης σε αυτό το κράτος.

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ