Κανονικά θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή το παιχνίδι της β’ φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος των νεανίδων (Ζ’ Περιφέρεια) ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου Τελχινίδα και τον Α.Σ.Ε. Νεωρίου από τη Σύρο. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά θέλει τη νίκη για να προχωρήσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και είναι αποφασισμένη να πανηγυρίσει μία ακόμη επιτυχία. Η Τελχινίδα στο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου έκανε το 6 στα 6 και τερμάτισε πρώτη και αήττητη.
ΚΥΡΙΑΚΗ(19/02):
Βενετόκλειο (13:00): Τελχινίς- Α.Σ.Ε. Νεωρίου
(Λαζαράκης- Σταματίου)
Η ανακοίνωση της Τελχινίδας: «Η Τελχινίδα την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει, στον 2ο ημιτελικό του πρωταθλήματος Νεανίδων της Ζ΄ Περιφέρειας, το Νεώριο Σύρου. Οι πρωταθλήτριες ομάδες Δωδεκάνησου και Κυκλάδων θα διεκδικήσουν σε αγώνα νοκ άουτ την πρόκριση στον τελικό της Ζ΄ Περιφέρειας (Αιγαίου). Στον τελικό έχει ήδη προκριθεί η Αναγέννηση Σάμου που νίκησε στην Χίο τον Νηρέα με 0-3 σετ. Ο αγώνας έχει ορισθεί την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στο κλειστό γήπεδο ‘Βενετόκλειο’».































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.