Ο πρόεδρος της Ένωσης S.L.2- F.L. φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Κόσμος των ΣΠΟΡ».
Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος αναφέρθηκε στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, το πρωτάθλημα της Football League αλλά και την απόφαση να αναβληθούν τα παιχνίδια της Δόξας Δράμας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ευτυχώς μετά από έναν μακροχρόνιο αγώνα ξεκινάμε. Το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσει και η Football League. Ξεκινά το πρωτάθλημα της S.L.2 , απλά έχουμε μια ομάδα που έχει κάνει προσφυγή και πρέπει να αναμένουμε τι θα γίνει με αυτό. Θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες».
-Κατά πόσο προβληματίζεται με το αβέβαιο μέλλον της Δόξας Δράμας:
«Σαφώς και μας προβληματίζει. Είναι απόρροια της πανδημίας και του καλοκαιριού που δεν μπορέσαμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα και να τελειώσουν και τα προβλήματα. Γι’ αυτό και φτάσαμε μέχρι εδώ».
-Για την πιθανότητα ματαίωσης των πλέι οφ και πλέι άουτ:
«Φέτος πήραμε κάποιες αποφάσεις πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να είμαστε πιο οργανωμένοι. Για να μην έχουμε τα θέματα τα περσινά και να αποφασίσουμε σε περίπτωση που έρθει κάποιο τρίτο κύμα πανδημίας ή οτιδήποτε σε περίπτωση που έρθει τρίτο κύμα πανδημίας να τελειώσει το πρωτάθλημα.
Είναι σημαντική εξέλιξη αυτή. Έχουμε στείλει στις ομάδες και το καλαντάρι των μπαράζ και οτιδήποτε είναι πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να γνωρίζουν όλοι πώς τελειώνει».
-Για τις προσδοκίες του στην Super League 2:
«Είναι σημαντικό ότι το κρατικό κανάλι μάς συμπαραστέκεται και ευχαριστούμε γι’ αυτό. Θεωρώ ότι η ΕΡΤ3 φέτος θα δείξει από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Με πάρα πολύ καλές ομάδες και οργανωμένες. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε κι εμείς να προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο».
Και πρόσθεσε: «Να πούμε και μια ευχή. Να ξεκινήσει άμεσα και το πρωτάθλημα της Football League. Και εκεί υπάρχουν αξιόλογες ομάδες και θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα. Να μπουν κι αυτά σε διαδικασία να παίξουν ποδόσφαιρο».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ