Αθλητικά

Με Ζούνη και Τσαρνά η ΚΤΜ SEE στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Η πάντα φιλόξενη αγωνιστική τέντα της ΚΤΜ SEE θα είναι ακόμη μεγαλύτερη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2020. Μεταξύ των οδηγών που θα «εκπροσωπήσουν» την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι και ο Ροδίτης Φραγκίσκος Ζούνης και ο Κώος Άρης Τσαρνάς και οι δύο μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος». Ο Ζούνης θα πάρει μέρος στην κατηγορία ΜΧ2, ενώ ο Τσαρνάς στην ΜΧ1.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΚΤΜ SEE, αναφέρονται επίσης τα εξής: Στόχος μας να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και βάθρα με παλιούς κ νέους αναβάτες στις μικρές και μεγάλες κατηγορίες με επίσημους και υποστηριζόμενους αναβάτες.

Οι αναβάτες μας που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοtocross 2020 είναι οι παρακάτω:

Κατηγορία MX 85
Στέλιος Βαγενάς KTM 85 SX
Κωνσταντίνος Μερκούρης KTM 85 SX

Κατηγορία ΜΧ2Τ
Μάριος Kανάκης KTM 125 SX
Νικολάος Κοσιάβελος KTM 125 SX

Κατηγορία ΜΧ2
Αλέξανδρος Γεωργαντάς HUSQVARNA FC 250
Φραγκίσκος Ζούνης KTM 250 SXF
Γιώργος Καριώτης HUSQVARNA FC 250
Ανέστης Ράδος KTM 250 SXF

Κατηγορία ΜΧ1
Άρης Τσαρνάς HUSQVARNA FC 450
Μανώλης Κρητικός KTM 450 SXF».

Οι μετεγγραφές του 2020

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημερώνει ότι, η περίοδος των μετεγγραφών αρχίζει στις 16/1/2020 και λήγει στις 15/2/2020. Για την μετεγγραφή απαιτείται η συμπλήρωση του σχετικού εντύπου της ΑΜΟΤΟΕ. Μετεγγραφή σε άλλη χρονική περίοδο δεν επιτρέπεται.

Το Έντυπο Μεταγραφής θα πρέπει να έχει σκαναριστεί, έτσι ώστε να φαίνονται οι σφραγίδες κλπ και των δύο σωματείων και να αποσταλεί με email στην διεύθυνση:  secretary@amotoe.gr”> secretary@amotoe.gr με ένδειξη στο θέμα του μηνύματος: “Μεταγραφή”.

Δεδομένου ότι, η μετεγγραφή έχει νόημα αν ο/η αθλητής/τρια έχει σκοπό να συμμετέχει σε αγώνες την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς και ότι η μετεγγραφή ορίζει έκδοση νέας κάρτας κλπ στο νέο σωματείο, έτσι, η μετεγγραφή φέρνει τον αθλητή στο νέο του σωματείο με έτος ενεργοποίησης “99”. Η ανανέωση του Δελτίου από έτος “99” χρεώνεται επιπλέον 10 ευρώ (για το έτος 2020), διότι υπάρχει κόστος 10€ για την έκδοση νέας κάρτας + μπλε δελτίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου