Αθλητικά

Τα πρώτα «ραντεβού» της χρονιάς!

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου θα διοργανώσει τους αγώνες ΜΙΝΙ κατηγοριών με την επωνυμία MINI ATHLETICS GAMES, το Σάββατο  19 Ιανουαρίου 2019 στο Κλειστό Προπονητήριο Στίβου του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα. Ο αγώνας είναι ο 1ος σε σύνολο 8 αγώνων που θα διεξαχθούν στα στάδια των νησιών της Δωδεκανήσου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων – Μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (όπως ορίζεται στην τελευταία Υπουργική απόφαση) και να τους έχει εκδοθεί Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.

Σε αυτήν την αθλητική δραστηριότητα τα ΝΕΑ σωματεία που περιμένουν την έγκριση από τον Κεντρικό Σ.Ε.Γ.Α.Σ. μπορούν να δηλωθούν και οι μικροί αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν τις κάρτες υγείας θεωρημένες και τα απαραίτητα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις.

Κάθε παιδί μπορεί να δηλωθεί σε μία (1) ταχύτητα Ή ένα (1) δρομικό Ή μία (1) αντοχή, σε ένα (1) άλμα Ή μία (1) ρίψη, και στην σκυτάλη.

Στην σκυτάλη μπορούν να δηλωθούν περισσότερες ομάδες από κάθε σύλλογο, αλλά στην αξιολόγηση θα μετράει η καλύτερη επίδοση από τις ομάδες το συγκεκριμένου συλλόγου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής (συνημμένη φόρμα) πρέπει να σταλούν με email μέχρι τη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:00 στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση technicaldirector.segasdod@gmail.com, προκειμένου να οριστικοποιηθεί και κοινοποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα  των Mini Aθλetics Games. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δε θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Σημείωση:Σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Κ. Σάββα Διακονικόλα, στο τηλέφωνο 6942475735.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου (στις 11:30) θα διεξαχθεί τελικά η ημερίδα κλειστού στίβου ανδρών/ γυναικών/ εφήβων/ νεανίδων/ παίδων/ κορασίδων/ παμπαίδων/ παγκορασίδων με την επωνυμία «Δωδεκανησιακός χειμώνας 2019». Η ημερίδα θα γίνει στο κλειστό προπονητήριο στίβου του Δ.Α.Κ. «Καλλιπάτειρα» και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου.

Εξάλλου, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου θα διοργανώσει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, Ημερίδα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών / Εφήβων – Nεανίδων / Παίδων – Κορασίδων / ΠΠ-ΠΚ Α’& ΠΠ-ΠΚΒ΄, με την επωνυμία ‘’ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019’’.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων – Μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (όπως ορίζεται στην τελευταία Υπουργική απόφαση) και να τους έχει εκδοθεί Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας και Κάρτα Υγείας.

Οι αθλητές –τριες της κατηγορίας των Κ16 – (ΠΠ-ΠΚ Α΄)KAIΚ14 – (ΠΠ-ΠΚΒ΄)μπορούν να αγωνιστούν ΜΟΝΟ σε ΕΝΑ (1) αγώνισμα, στις υπόλοιπες κατηγόριες μέχρι ΔΥΟ (2) αγωνίσματα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής (συνημμένη φόρμα) πρέπει να σταλούν με email μέχρι τη ΤΕΤΑΡΤΗ 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:00 στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, στην ηλεκτρονική διεύθυνσηtechnicaldirector.segasdod@gmail.com,προκειμένου να οριστικοποιηθεί και κοινοποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα της Ημερίδας. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δε θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Επίσης, οι αθλητές και οι αθλήτριες άλλων σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., από άλλες Ε.Α.Σ. μπορούν να δηλώνονται αυτοπροσώπως με το δελτίο τους 45΄ πριν την έναρξη του αγωνίσματος τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου