Διπλό μπόνους με μείωση επιτοκίου και μεγαλύτερο κούρεμα των προσαυξήσεων έρχεται για περίπου 30.000 οφειλέτες εφόσον «αντέξουν» και παραμείνουν στην παλιά ρύθμιση των 48 δόσεων αντί να μεταφερθούν στις 72 και 100 δόσεις της νέας ρύθμισης.
Τα κίνητρα παραμονής στην παλιά ρύθμιση είναι άκρως δελεαστικά και μάλιστα καθιστούν τις 48 δόσεις της παλιάς ρύθμισης πιο συμφέρουσες από τη νέα, ιδίως αν κρίνει κανείς ότι οι 100 δόσεις κινδυνεύουν να μην περάσουν τις «συμπληγάδες» της τρόικας, ενδεχόμενο που δεν απέκλεισε ούτε ο κ. Βρούτσης, καλώντας τους οφειλέτες να σπεύσουν και να ενταχθούν στις 100 δόσεις ώστε να μην κινδυνεύσουν ακόμη και αν τις ακυρώσει η τρόικα!
Ελεύθερος Τύπος








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.