ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απειλές πολέμου ξανά από Τσαβούσογλου για τα 12 ναυτικά μίλια στο Αιγαίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Τσαβούσογλου

Ο Τούρ­κος ΥΠΕΞ Μελ­βούτ Τσα­βού­σο­γλου δέ­χτη­κε επί­θε­ση από κε­μα­λι­στές βου­λευ­τές που τη γνω­στή ακραία ρη­το­ρι­κή περί “18 νη­σιών που έχουν κα­τα­κτή­σει οι Έλ­λη­νες”

Ο Τούρ­κος ΥΠΕΞ Μ.Τσα­βού­σο­γλου μι­λώ­ντας στην επι­τρο­πή προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού της Βου­λής μί­λη­σε για τα χω­ρι­κά ύδατα στο Αι­γαίο και το ανα­φαί­ρε­το δι­καί­ω­μα της Ελ­λά­δας να τα επε­κτεί­νει στα 12 ναυ­τι­κά μίλια. Συ­γκε­κρι­μέ­να είπε ότι αυτό το θέμα “μπο­ρεί να λυθεί νο­μι­κά κι αν δεν γίνει αυτό υπάρ­χει κι άλλη επι­λο­γή”.

Ο κ.Τσα­βού­σο­γλου δεν είπε ποια είναι η άλλη επι­λο­γή αλλά είναι προ­φα­νές ότι άφησε να αιω­ρεί­ται η απει­λή μιας ελ­λη­νο­τουρ­κι­κής αντι­πα­ρά­θε­σης που μπο­ρεί να ξε­κι­νά από ένα θερμό επει­σό­διο και είναι άγνω­στο που μπο­ρεί να φθά­σει.

Ο κ. Τσα­βού­σο­γλου δέ­χτη­κε επί­θε­ση από κε­μα­λι­στές βου­λευ­τές που επα­νέ­φε­ραν το γνω­στό πα­ρα­μύ­θι περί “18 νη­σιών που έχουν κα­τα­κτή­σει οι Έλ­λη­νες”! Ο Τσα­βού­σο­γλου… αμυ­νό­με­νος έφθα­σε στο ση­μείο να απει­λεί ξανά με πο­λέ­μους και θερμά επει­σό­δια.

Ο Ερ­ντο­γάν, ο Τσα­βού­σο­γλου και οποιοσ­δή­πο­τε άλλος από την Τουρ­κία μπο­ρούν να λένε ότι θέ­λουν. Το ζη­τού­με­νο για εμάς ήταν και πα­ρα­μέ­νει πως θα αντι­με­τω­πί­σου­με τις διαρ­κώς κλι­μα­κού­με­νες απει­λές.

πηγή news247.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.