ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμμετοχή Κοιν.Σ.Επ ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ στην Έκθεση Κ.ΑΛ.Ο ATHENS EXPO’18

news room 1 λεπτό ανάγνωση
300

Η Κοι­νω­νική Συνε­ται­ρι­στική Επι­χεί­ρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ που εδρεύει στη Ρόδο, συμ­με­τείχε στην επι­τυ­χη­μένη  2η Έκθεση Κοι­νω­νι­κής και Αλλη­λέγ­γυας Οικο­νο­μίας που διε­ξή­χθη στις 7-11/11/2018 στην Αθήνα.

Στην εν λόγω έκθεση παρου­σιά­σαμε την εται­ρεία μας και τις υπη­ρε­σίες που προ­σφέ­ρουμε προς όλες τις ευά­λω­τες κοι­νω­νικά ομάδες με επι­τυ­χία από την ημέρα ίδρυσής της, το 2012, μέχρι και σήμερα και δεχθή­καμε τα συγ­χα­ρη­τή­ρια όλων των φορέων , υπο­λοί­πων Κοιν.Σ.Επ που συμ­με­τεί­χαν καθώς και εκπρο­σώ­πων του Υπουρ­γείου Εργα­σίας και του ιδίου του Πρω­θυ­πουρ­γού Κου Τσίπρα, ο οποίος παρευ­ρέ­θηκε και μίλησε.

Είμαστε πολύ ικα­νο­ποι­η­μέ­νοι για αυτή τη συμ­με­τοχή μας και συνε­χί­ζουμε με ζήλο το έργο μας, ευχα­ρι­στώ­ντας θερμά κι όσους μας στη­ρί­ζουν.

Με εκτί­μηση,

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ                                                        ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.