Τοπικές Ειδήσεις

Συμμετοχή Κοιν.Σ.Επ ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ στην Έκθεση Κ.ΑΛ.Ο ATHENS EXPO’18

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ που εδρεύει στη Ρόδο, συμμετείχε στην επιτυχημένη  2η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που διεξήχθη στις 7-11/11/2018 στην Αθήνα.

Στην εν λόγω έκθεση παρουσιάσαμε την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε προς όλες τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες με επιτυχία από την ημέρα ίδρυσής της, το 2012, μέχρι και σήμερα και δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια όλων των φορέων , υπολοίπων Κοιν.Σ.Επ που συμμετείχαν καθώς και εκπροσώπων του Υπουργείου Εργασίας και του ιδίου του Πρωθυπουργού Κου Τσίπρα, ο οποίος παρευρέθηκε και μίλησε.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτή τη συμμετοχή μας και συνεχίζουμε με ζήλο το έργο μας, ευχαριστώντας θερμά κι όσους μας στηρίζουν.

Με εκτίμηση,

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ                                                        ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου