Δύσκολες στιγμές περνάει από την Δευτέρα η ομάδα του Α.Ο. Σύμης, αφού λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε το νησί καταστράφηκε ολοσχερώς το γήπεδο του συλλόγου.
Ο Α.Σ. Χάλκης στέκεται στο πλευρό των Συμιακών, προχωρώντας σε μία κίνηση που δεν έχει προηγούμενο, προκαλώντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Οι Χαλκίτες παραχωρούν δωρεάν το αθλητικό τους κέντρο για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Α.Ο. Σύμης, όπως επισημοποίησαν με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Α.Σ. Χάλκης εκφράζει δημοσίως την αμέριστη συμπαράστασή του στον Α.Ο. Σύμης για την ολική καταστροφή του δημοτικού γηπέδου του νησιού.
Γαλουχημένος να υπηρετεί από την πρώτη ημέρα ίδρυσής του τα αθλητικά ιδεώδη και την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι, παραχωρεί δωρεάν το αθλητικό του κέντρο για τα εντός έδρας παιχνίδια της στην ομάδα της Σύμης.
Σε στιγμές και εποχές που η κοινωνία έχει ανάγκη την αγάπη, την αλληλεγγύη, την συνεργασία, την ψυχολογική υποστήριξη να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι ο αθλητισμός ενώνει λαούς και διαφορετικές κουλτούρες και αποδεικνύει ότι “αγκαλιασμένοι” μπορούμε να αλλάξουμε νοοτροπίες».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ