Αθλητικά

Ιάλυσος: Είναι πλήρης και θέλει τον κόσμο στο πλευρό του

Ροδος- ΓΑΣ Ιάλυσος

Μία από τις πλέον δύσκολες αποστολές της φετινής σεζόν περιμένει σήμερα τον Ιάλυσο, ο οποίος υποδέχεται στις 3 το απόγευμα στο Οικονομίδειο τη Θύελλα Ραφήνας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι «τοξοβόλοι» θα βρουν απέναντί τους τον δεύτερο της βαθμολογίας, που έρχεται «ορκισμένος» για τη νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρωτοπόρου Κορίνθου, ωστόσο «ορκισμένοι» για την κατάκτηση ενός ξεχωριστής αξίας «τριπόντου» είναι και οι ίδιοι.
Σε αντίθεση με το πρόσφατο άτυχο εκτός έδρας ματς με τον Παναργειακό, στο οποίο είχε να διαχειριστεί πολλές και σημαντικές απουσίες λόγω τιμωριών και ως εκ τούτου ήταν εύλογο να μην κρίνει αυστηρά την κακή απόδοση της ομάδας του, αυτή τη φορά ο προπονητής Παναγιώτης Σπάρταλης θα έχει στη διάθεσή του το σύνολο των ποδοσφαιριστών του, με τους οποίους δούλεψε και χθες το μεσημέρι, εστιάζοντας στην επανάληψη του τακτικού πλάνου που θα ακολουθηθεί στον σημερινό αγώνα.
Ο τεχνικός του Ιάλυσου δήλωσε ξανά την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των παικτών του, εκτιμώντας πως αν το συγκρότημά του παραμείνει κοντά στη γραμμή της σωτηρίας, θα καταφέρει να σώσει τη φετινή χρονιά.
Οι «τοξοβόλοι» θα χρειαστούν σήμερα τη βοήθεια του κόσμου τους, τον οποίο καλούν να δώσει μαζικά το παρών στις εξέδρες του Οικονομίδειου και να βοηθήσει την προσπάθειά τους με τη φωνή και την ενέργειά του.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.