Ειδήσεις

Ο Δήμος Ρόδου, προμηθεύτηκε νέο όχημα καθαριότητας αντιρρυπαντικής κυκλοφορίας.

Την ενίσχυση του στόλου της Καθαριότητας, με την προμήθεια μηχανήματος έργου, με χρηματοδοτική μίσθωση (Leasing) μηχανολογικού εξοπλισμού, υπέγραψε ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του στόλου της Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου.
Παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κου Μιχάλη Παλαιολόγου και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου Εταιρίας Βιομηχανία Ειδικών Κατασκευων Α. Καούσης Α.Ε κου Ανδρέα Καούση, ο κος Χατζηδιάκος υπέγραψε τη σύμβαση για την αγορά Αναρροφητικού Σαρώθρου χωρητικότητας 6 κ.μ., συνολικού προϋπολογισμού 248,000 ευρώ.
Την Τετάρτη 15-11-2017 πραγματοποιήθηκε η παραλαβή- παράδοση του νέου μηχανήματος στην Πλατεία Δημαρχείου, παρουσία του Δημάρχου Ρόδου και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου κου Μιχάλη Σταυρή, όπως και του Προέδρου των εργαζομένων Καθαριότητας κου Γιάννη Ντελάκη, που θα τεθεί άμεσα στην Υπηρεσία Καθαριότητας, ενισχύοντας την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για μία πόλη καθαρή, με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών της, καθώς έχει προηγηθεί η αγορά με την ίδια διαδικασία, των πέντε (5) νέων απορριμματοφόρων τύπου πρέσας , χωρητικότητας 16κ.μ., τα οποία επιχειρούν καθημερινά στην πόλη της Ρόδου και τις δημοτικές ενότητες, σε συνάρτηση με τα είκοσι δύο (22) νέα απορριμματοφόρα, του ιδιώτη.
Σε σημείωση των ανταποδοτικών τελών που πληρώνουν οι δημότες, ο Δήμος Ρόδου έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ολοκληρώνει την αγορά μηχανημάτων καθαριότητας για το έτος 2017, με την αγορά του νέου εξοπλισμού και ιδιαίτερα του οχήματος καθαριότητας αντιρρυπαντικής κυκλοφορίας και σε συνάρτηση με τη λειτουργία του ΚΔΑΥ, πραγματοποιείται η δέσμευση που είχε αναλάβει η Δημοτική Αρχή για λειτουργία ενός νέου σύγχρονου συστήματος καθαριότητας του Δήμου μας, ο οποίος σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική δράση, θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητα της ζωής των πολιτών μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου