Ειδήσεις

Φώφη Γεννηματά: Μεγάλη Παράταξη Νίκης Τώρα!

Η τολμηρή και φιλόδοξη πρωτοβουλία για την ενότητα και την αναγέννηση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης δικαιώθηκε την Κυριακή με την εντυπωσιακή και συγκινητική συμμετοχή των πολιτών.

Στο πρόσωπο καθεμιάς και καθενός από τους 212.000 Ελληνίδες και Έλληνες, βλέπω ένα συνιδρυτή του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Οι προοδευτικοί πολίτες έστειλαν ισχυρό μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο και τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης και αντίδρασης στην επιμονή στην συντήρηση και τη λιτότητα.Μήνυμα που προκάλεσε αμηχανία και  ανησυχία ως πρώτη οργανωμένη αντίδρασητης κοινωνίας σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Και αυτή την Κυριακή είναι κρίσιμο ζήτημα η μεγάλη συμμετοχή.

Όσο μεγαλύτερη είναι τόσο μεγαλύτερη  η δυναμική για τον πολιτικό μας χώρο.

Συναισθάνομαι την ευθύνη της εντολής ενότητας και αλλαγής που εξέφρασαν με την συμμετοχή και την επιλογή τους.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου είναι για μένα ισχυρό κίνητρο αλλά και δέσμευση να ξαναδώσουμε στη χώρα ανάσα και στους πολίτες, ιδιαίτερα στη νέα γενιά, πραγματική ελπίδα.

Ζητώ καθαρή εντολή από τους πολίτες.

ΜΑΖΙ Τολμήσαμε,  ΜΑΖΙ Πετύχαμε, ΜΑΖΙ Νικάμε!

Με πίστη στο νέο που δημιουργούμε.

Για μεγάλη παράταξη νίκης τώρα!

Για μια προοδευτική διακυβέρνηση.

Όλοι μαζί μπορούμε !

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου