Τοπικές Ειδήσεις

Στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. ο Χαρ. Κόκκινος

Στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου συμμετείχε ο Χ. Κόκκινος όπου εγκρίθηκε  η Ειδική Έκθεση επι του Απολογισμού της Οικονομικής της Διαχειρισης Έτους 2019

Εγκρίθηκε ομόφωνα η Ειδική Έκθεση επί του Απολογισμού Οικονομικής Διαχείρισης έτους 2019 της Ένωσης Περιφερειων Ελλάδος ( ΕΝ.Π.Ε.) από το Εποπτικό της Συμβούλιο της εν όψει και της Γενικής της Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί εντός του τρέχοντος έτους. Στη συνεδρίαση της που πραγματοποιηθηκε στις 12.10.20 στα γραφεία της ΕΝ.Π.Ε. στην Αθήνα συμμετείχε με την ιδιότητα του Αντιπροεδρου ο Χαράλαμπος Κόκκινος, Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου και επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού ” Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου