Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι σε συνέχεια των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού κου Αλέξη Τσίπρα καθώς και των σχετικών παρεμβάσεων του Δημάρχου Καλύμνου κου Ιω. Γαλουζή στα αρμόδια κέντρα, σχετικά με την δρομολόγηση της μεταφοράς του Αεροδρομίου Καλύμνου σε νέα θέση, έχει συσταθεί ειδική επιτροπή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Συγκεκριμένα με απόφαση της 10ης Οκτωβρίου 2018, η οποία πρόσφατα κοινοποιήθηκε στο Δήμο της Καλύμνου, συστήνεται επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς υπηρεσιακούς παράγοντες της Υ.Π.Α., προκειμένου να εξετάσει συνολικά τις τεχνικές και επιχειρησιακές προδιαγραφές και απατήσεις καθώς και άλλα κριτήρια επεκτασιμότητας, που αφορούν στην επιλογή νέας θέσης για τη μεταφορά του Κρατικού Αερολιμένα της Καλύμνου.

Με συντονισμένες προσπάθειες και με την ενεργό υποστήριξη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, προχωράμε με γοργούς ρυθμούς στην υλοποίηση του αιτήματος της Καλύμνου και της εξαγγελίας του ιδίου του Πρωθυπουργού κου Αλέξη Τσίπρα, την οποία πραγματοποίησε κατά την επίσκεψή του στο νησί μας, σχετικά με την μεταφορά σε νέα θέση και την ταυτόχρονη λειτουργική αναβάθμιση του αεροδρομίου Καλύμνου, προκειμένου αυτό να καταστεί πιο ανταγωνιστικό και να μπορεί να εξυπηρετεί διεθνείς πτήσεις, βάζοντας έτσι την Κάλυμνο στο χάρτη του παγκόσμιου τουρισμού.

 

 

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

Σχολιασμός άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ