Σήμερα το πρωί  έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης του έργου των WC του Γυμνασίου Λυκείου Αντιμάχειας Κω από την λέσχη μας.

Μετά από 30 χρόνια λειτουργίας ανακαινίστηκαν πλήρως οι τουαλέτες του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου Λυκείου Αντιμάχειας το οποίο φιλοξενεί περίπου 350 μαθητές.

Η Πρόεδρος  της λέσχης  L. Φλάσκου Βίκυ , η Πρόεδρος Περιοχής L. Πολίτου Μαρία και  μέλη της λέσχης  Lions Κω «Ιπποκράτης» μαζί με τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Κω  κ. Μανώλη  Ζερβό,  παρέδωσαν επίσημα, στον Διευθυντή του Λυκείου  κ. Γιάννη  Σημαντηράκη  τις πλήρως ανακαινισμένες τουαλέτες κοριτσιών και αγοριών.

Ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαρίστησε και επισήμανε την αναγκαιότητα της ανακαίνισης καθώς στις εγκαταστάσεις στεγάζονται 2 σχολεία.

Η πρόεδρος της λέσχης μας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ. Μανώλη Ζερβό για την διαχρονική συνεργασία της υπηρεσίας του Δήμου Κω καθώς επίσης  και τον ίδιο προσωπικά καθώς επέβλεπε όλες τις εργασίες και συντόνιζε τα συνεργεία όλο το καλοκαίρι.

Το κόστος του έργου ήταν 11.898€.Το ποσό που δαπανήθηκε από  την λέσχη Lions Κω προερχόταν από τα έσοδα  της  περασμένης επίδειξης μόδας καθώς και από  λοιπά έσοδα της λέσχης από άλλες δράσεις ,  ενώ με ακόμα μεγαλύτερο ποσό συμμετείχε οικονομικά στην ανακαίνιση  και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κω.

Η ολική ανακαίνιση περιελάμβανε 5 νέες τουαλέτες αγοριών και 5 νέες τουαλέτες κοριτσιών: είδη υγιεινής , πλακάκια, πατώματα , νιπτήρες, εσωτερικές & εξωτερικές πόρτες, καθρέπτες.

Η λέσχη μας ευχαριστεί θερμά όλους τους ντόπιους επαγγελματίες που σε ότι αφορά το κόστος έδωσαν ιδιαίτερες τιμές ευαισθητοποιημένοι και οι ίδιοι καθώς αφορούσε μαθητές,

αλλά και όλους τους συνδημότες μας, που διαχρονικά στηρίζουν με όλους τους τρόπους τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας ώστε να βρισκόμαστε σε αυτή την ευχάριστη θέση σήμερα.

 

Η λέσχη Lions Κω παραμένει 40 χρόνια  πιστή στα ανθρωπιστικά ιδεώδη των Lions και υπόσχεται πως θα ακολουθήσουν σύντομα νέες δράσεις με στόχο πάντα την κοινωνική προσφορά , την ανακούφιση των πιο αδύναμων και την ενίσχυση των κρατικών δομών.

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

L.Φλάσκου Βίκυ                                        L. Φλωροπούλου Αρετή

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ