Με κινητήριο δύναμη τη θέληση για προσφορά στους συνανθρώπους μας, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δράσεις και οι ενέργειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τον Όμιλο Inner Wheel Ρόδου, καθώς και οι παρεμβάσεις των μελών του σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας αλλά και εξοπλισμού των κλινικών του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου.

 

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται άλλη μία δωρεά στη Μαιευτική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου, ενός σύγχρονου ιατρικού μηχανήματος εξέτασης των λεχώνων, δωρεά στη μνήμη της προ Προέδρου του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου, Έφης Νικολιδάκη.

 

Η παράδοση του συγκεκριμένου μηχανήματος πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Μαιευτική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου, παρουσία του διευθυντή της Κλινικής κ. Συμεών Ψαρά, της προϊσταμένης της Κλινικής, μαίας κας Μαρίας Δακανάλη και της αναπληρώτριας προϊσταμένης κας Ιωάννας Ντουλάκη, που το παρέλαβαν, ιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και μελών του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου.

 

Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν εκτός από την Πρόεδρο του Ομίλου κα Βεατρίκη Σέρβου, η πρo Διοικητής της 247 Περιφέρειας του Διεθνούς Inner Wheel κα Φαίδρα Σπανού, η εκπρόσωπος του Ομίλου στην 247 Περιφέρεια Inner Wheel κα Μαρία Νικολιδάκη, η υπεύθυνη Internet κυρία Ανθούλα Βελιάδη και το μέλος του Ομίλου και προ Πρόεδρος κα Λιλή Αναστασιάδη.

 

Το μηχάνημα, ένα μόνιτορ σε τροχήλατη βάση μάρκας Edan, χρησιμοποιείται σε λεχώνες για τη μέτρηση της πίεσης και του οξυγόνου, για καρδιογράφημα στις λεχώνες και με ειδικά ηλεκτρόδια, για καρδιογράφημα στα νεογνά.

 

Ο κος Ψαράς ευχαρίστησε εκ μέρους της Κλινικής και του νοσοκομείου το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου για τη νέα δωρεά.

 

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου απόλυτα προσηλωμένα στους σκοπούς του Ομίλου και έχοντας ως στόχο την ανιδιοτελή προσφορά, υλοποιούν μία προς μία όλες τις δράσεις και τις ενέργειες που έχουν σχεδιάσει, ανταποκρινόμενα στις ανάγκες και τα αιτήματα της κοινωνίας της Ρόδου.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ