ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητσοτάκης: Κυνικός συνεταιρισμός εξουσίας η κυβέρνηση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μητσοτάκης

Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο και την κυβέρ­νηση εξα­πέ­λυσε ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης ζητώ­ντας άμεσα εκλογές. Από την Κοριν­θία και τις πλη­γεί­σες περιο­χές από την κακο­και­ρία όπου πραγ­μα­το­ποιεί περιο­δεία ο πρό­ε­δρος της ΝΔ τόνισε πως ο Πάνος Καμ­μέ­νος είχε την ευκαι­ρία να άρει την εμπι­στο­σύνη του στην κυβέρ­νηση όταν τον Ιούλιο η ΝΔ κατέ­θεσε πρόταση δυσπι­στίας με αφορμή την άκρως προ­βλη­μα­τική, όπως τη χαρα­κτή­ρισε, Συμ­φω­νία των Πρεσπών.

«Oλοι οι Έλληνες έχουν αντι­λη­φθεί ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κυνικό συνε­ται­ρι­σμό εξου­σίας με ένα ετε­ρό­κλητο δίδυμο το οποίο το μόνο που το ενδια­φέ­ρει είναι να παρα­μεί­νουν λίγες μήνες ακόμα στις καρέ­κλες της εξου­σίας. Όσο παρα­τεί­νε­ται αυτή η άτυπη προ­ε­κλο­γική περί­ο­δος και όσο η χώρα είναι εγκλω­βι­σμένη στις αντι­φά­σεις των κυβερ­νη­τι­κών εταίρων, τόσο μεγα­λύ­τερη ζημιά θα γίνεται στα εθνικά θέματα», δήλωσε ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης προ­σθέ­το­ντας πως όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές τόσο καλύ­τερα θα είναι για τη χώρα.

«Η χώρα πρέπει επι­τέ­λους να ανα­πνεύ­σει, η ΝΔ διεκ­δι­κεί μια νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή για να δώσει ένα τέρμα σε αυτή την άκρως τραυ­μα­τική περίοδο των τελευ­ταίων τεσ­σά­ρων ετών για να μπο­ρέ­σουμε επι­τέ­λους να φύγουμε μπροστά, να διεκ­δι­κή­σουμε το δικαί­ωμα στην ανά­πτυξη και να εξα­σφα­λί­σουμε σε όλες τις Ελλη­νί­δες και τους Έλληνες ένα καλύ­τερο αύριο», είπε χαρα­κτη­ρι­στικά.

Ο πρό­ε­δρος της ΝΔ την ίδια ώρα με ανάρ­τησή του στον προ­σω­πικό του λογα­ρια­σμό στο τουίτερ εξα­πέ­λυε επίθεση και κατά του Παύλου Πολάκη με αφορμή δηλώ­σεις του στην Κεντρική Επι­τροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «O αγα­πη­μέ­νος Υπουρ­γός του κ. Τσίπρα ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερ­δί­σει τις εκλογές αν βάλει κάποιους από τους πολι­τι­κούς του αντι­πά­λους στη φυλακή. Η ΝΔ δεν εκφο­βί­ζε­ται. Οι επό­με­νες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικο­νο­μία. Θα αφορούν και την υπε­ρά­σπιση των θεμε­λιω­δών μας αξιών», έγραψε χαρα­κτη­ρι­στικά ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης.

πηγή kathimerini.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.