Ειδήσεις

Φυλάκιση 18 μηνών σε δίδυμα αδέλφια

Σε ποινή φυλάκισης 18μηνών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου δύο δίδυμοι αδελφοί, κάτοικοι Ρόδου, που κρίθηκαν ένοχοι για διακεκριμένες κλοπές, σε δύο διαφορετικές υποθέσεις που εκδικάστηκαν.
Πιο συγκεκριμένα ο Ι. Μ. του Ε. κρίθηκε ένοχος για το ό,τι την 8η Σεπτεμβρίου 2007 μετέβη σε κατοικία στους Αγίους Αποστόλους και αφού εισήλθε εντός αυτής από ανασφάλιστη πόρτα αφαίρεσε 4 κινητά τηλέφωνα, μια βιντεοκάμερα και ένα ζευγάρι γυαλιά αξίας 800 ευρώ,
Την 4η Σεπτεμβρίου 2007 αφαίρεσε από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής του ζαχαροπλαστείου «Mike’s» στην οδό Μαραθώνος το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.
Ο δίδυμος αδελφός του Π. Μ. του Ε. κρίθηκε ένοχος για το ό,τι την 26η Ιουλίου 2016 εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία στην οδό Αλεξανδρουπόλεως και αφαίρεσε 3 ευρώ, την 20η Ιουλίου 2007 αφαίρεσε από νεοαναγειρόμενη οικοδομή στο Φαληράκι 13 χαλκοσωλήνες, την ίδια ημέρα αφαίρεσε πλαστικό κύπελλο που περιείχε 100 ευρώ από πρατήριο υγρών καυσίμων στο Τσαΐρι και την 22α Ιουλίου 2007 διέρρηξε ηλεκτραποθήκη και αφαίρεσε ρετάλια αλουμινίου.
Τον ίδιο μήνα και τρείς φορές αφαίρεσε από κατάστημα σιδεροκατασκευών στην Αγία Βαρβάρα αλουμίνια.
Την 22α Ιουλίου 2007 διέρρηξε σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε από την ταμειακή 50 ευρώ ενώ περί τα μέσα του ίδιου μήνα εισήλθε από ανοικτό παράθυρο στην κατοικία μιας γυναίκας στην οδό Γιαλλούρη και αφαίρεσε ένα dvd player.
Σίδερα και αλουμίνια αφαίρεσε τον ίδιο μήνα από νεοαναγειρόμενη οικοδομή στο Τσαϊρι αξίας 4.500 ευρώ, ενώ διέρρηξε οικία στην οδό Αισχίνης και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, μικρό χρηματικό ποσό και ένα κόσμημα.
Την 15η Ιουνίου 2007 εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε κατοικία στην οδό Ατταβύρου και αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρικές συσκευές και κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ περίπου.
-Το ίδιο δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή στον Μ. Π. του Τ. που κρίθηκε ομοίως ένοχος για διακεκριμένες κλοπές.
Ο κατηγορούμενος μετέβη σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου την 17η Ιανουαρίου 2010 και αφού ζήτησε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 350 ευρώ προσποιούμενος ότι θέλει να τηλεφωνήσει το αφαίρεσε.
Την 17η Ιανουαρίου 2010 το βράδυ αποπειράθηκε να διαρρήξει την σχολή χορού της κ. Ευφροσύνης Ελένης Κρητικού στην οδό Εργάνης Αθηνάς σπάζοντας με πέτρα την βιτρίνα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου