ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προετοιμασία για την τουριστική σύνοδο του ΟΟΣΑ στο Παρίσι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κουντουρά

O Γενικός Γραμ­μα­τέας Του­ρι­στι­κής Πολι­τι­κής και Ανά­πτυ­ξης κ. Γιώργος Τζιάλ­λας είχε συνά­ντηση στο Παρίσι με την διοί­κηση της Επι­τρο­πής Του­ρι­σμού του ΟΟΣΑ, για την προ­ε­τοι­μα­σία της Υψηλού Επι­πέ­δου Συνά­ντη­σης για τον Του­ρι­σμό και «τη βιώσιμη και χωρίς απο­κλει­σμούς ανά­πτυξη», στις 2 και 3 Οκτω­βρίου στο Παρίσι όπου η Ελλάδα έχει ανα­λά­βει την Προ­ε­δρία.

Η Υπουρ­γός Του­ρι­σμού κα Έλενα Κου­ντουρά θα προ­ε­δρεύ­σει στην κορυ­φαία αυτή διεθνή συνά­ντηση και ταυ­τό­χρονα πολύ σημα­ντική για την Ελλάδα και τον ελλη­νικό του­ρι­σμό. Η χώρα μας ισχυ­ρο­ποιεί την παγκό­σμια παρου­σία της και τον ενεργό της ρόλο στη χάραξη και προ­ώ­θηση μακρο­πρό­θε­σμων πολι­τι­κών για τον του­ρι­σμό.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Tζιάλλας συνα­ντή­θηκε με τον πρόεδρο της Επι­τρο­πής Του­ρι­σμού του ΟΟΣΑ κ. Alain Dupeyras, και την εντε­ταλ­μένη ομάδα στε­λε­χών του Οργα­νι­σμού.

Συζη­τή­θηκε το περιε­χό­μενο των εργα­σιών στη βάση των τριών βασικών θεμα­τι­κών ενο­τή­των που αφορούν στην

· προ­ώ­θηση μίας συνο­λι­κής μακρο­πρό­θε­σμης πολι­τι­κής για τον του­ρι­σμό στο πλαίσιο ολο­κλη­ρω­μέ­νης προ­σέγ­γι­σης σε όλα τα επίπεδα δια­κυ­βέρ­νη­σης,

· τις νέες μεγα-τάσεις στην παγκό­σμια του­ρι­στική αγορά,

· και στην επί­δραση των πολι­τι­κών αει­φό­ρου ανά­πτυ­ξης στον τομέα των επεν­δύ­σεων, με έμφαση στο ρόλο των συνερ­γειών του δημό­σιου και ιδιω­τι­κού τομέα.

Επίσης, συζη­τή­θηκε η οργά­νωση διμερών συνα­ντή­σεων και παράλ­λη­λων εκδη­λώ­σεων δημο­σιό­τη­τας, προ­βο­λής και συμ­με­το­χής του Τύπου, που περι­λαμ­βά­νει και δυνα­μική προ­ώ­θηση και προβολή της Ελλάδας.

Στην Υψηλού Επι­πέ­δου Συνά­ντηση θα συμ­με­τά­σχουν Υπουρ­γοί των χωρών- μελών του ΟΟΣΑ, υπουρ­γοί και αξιω­μα­τού­χοι χωρών μη-μελών, εκπρό­σω­ποι δημο­σίων φορέων και Οργα­νι­σμών για τον του­ρι­σμό, καθώς και σημα­ντι­κοί εκπρό­σω­ποι της παγκό­σμιας ταξι­διω­τι­κής βιο­μη­χα­νίας.

Θα ακο­λου­θή­σει την ερχό­μενη εβδο­μάδα στο Παρίσι νέα συνά­ντηση του κ. Τζιάλλα με την Επι­τροπή Του­ρι­σμού του ΟΟΣΑ για το τελικό στάδιο της προ­ε­τοι­μα­σίας και την ορι­στι­κο­ποί­ηση της ατζέ­ντας και των συμ­με­τε­χό­ντων.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.