ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιχείρηση διάσωσης παρανόμων μεταναστών στην Κάρπαθο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ενη­με­ρώ­θηκε, βρα­δι­νές ώρες χθες, η Λιμε­νική Αρχή Ρόδου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντο­νι­σμού Έρευνας και Διά­σω­σης, για ύπαρξη λέμβου σε δυσχερή θέση, με ικανό αριθμό επι­βαι­νό­ντων, στη θαλάσ­σια περιοχή νοτιο­α­να­το­λικά ν.Καρ­πά­θου.

Άμεσα προς παροχή συν­δρο­μής, μετέ­βη­σαν το Φ/Γ “GSP PEGASUS” σημαίας Μάλτας καθώς και το Φ/Γ “NIKOLAS” σημαίας Παναμά, το οποίο περι­συ­νέ­λεξε τριάντα ένα (31) μετα­νά­στες, οι οποίοι αφού παρα­δό­θη­καν σε ναυα­γο­σω­στικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ μετα­φέρ­θη­καν στο λιμένα Μαν­δρα­κίου Ρόδου, όπου συνε­λή­φθη­σαν από στελέχη της οικείας Λιμε­νι­κής Αρχής, καθώς στε­ρού­νταν νόμιμων ταξι­διω­τι­κών εγγρά­φων.

Προ­α­νά­κριση διε­νερ­γεί­ται από το Κεντρικό Λιμε­ναρ­χείο Ρόδου.

hcg.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.