Αθλητικά

Super League 2: Παράταση ως τις 31/8 για τις 350 χιλ. του μετοχικού κεφαλαίου

Παράταση έως τις 31 Αυγούστου δόθηκε στις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο ενιαίο πρωτάθλημα της Super League 2, προκειμένου να καλύψουν το ποσό των 350.000 ευρώ που έχει οριστεί ως ελάχιστο Μετοχικό Κεφάλαιο.
Αναλυτικά η ενημέρωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού:
«Κατόπιν επισήμων αιτημάτων των Super League 1 και Super League 2, εισήχθη τροπολογία στο υπό συζήτηση σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) στη Βουλή σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία:
-Δίδεται παράταση έως τις 31 Αυγούστου, αποκλειστικά και μόνο για την πιστοποίηση της ολοσχερούς καταβολής του ποσού των 350.000€ ως ελάχιστο Μετοχικό Κεφάλαιο της κάθε ΠΑΕ που αιτείται άδειας συμμετοχής στη νέα S.L.2.Κατά τα λοιπά, παραμένει η σημερινή (σ.σ. Πέμπτη), 15η Ιουλίου, ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων των αιτούντων ΠΑΕ στην ΕΕΑ.
-Μόνο για τη σεζόν 2021-2022 εξαιρούνται της υποχρέωσης προσκομιδής και 2ης εγγυητικής επιστολής οι ΠΑΕ της S.L.1 που δημιουργούν Β’ ομάδες, καθώς δεν έχει ακόμα καθοριστεί από την ΕΠΟ το ακριβές πλαίσιο λειτουργίας τους και υπάρχει αντικειμενική αδυναμία σύνταξης του ειδικού – αυτοτελούς προϋπολογισμού τους. Έτσι, οι Β’ ομάδες θα καλυφθούν από το σύνολο της εγγυητικής επιστολής, η οποία θα κατατεθεί για τη συμμετοχή των ΠΑΕ τους στην S.L.1».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου