ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυστραλός μεγαλοεπενδυτής θέλει να επενδύσει στην Ρόδο-Συνάντηση με τους υπ. Τουρισμού και Δικαιοσύνης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
1000

Κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρό­πο­λης, σε γνωστό εστια­τό­ριο της περιο­χής, ο Αυστρα­λός μεγι­στά­νας και επεν­δυ­τής Ρος Πελί­γκρα, επι­κε­φα­λής του Pelligra group είχε φτάσει από νωρίς το από­γευμα της Κυρια­κής με τους συνερ­γά­τες του, περι­μέ­νο­ντας τους υψηλούς προ­σκε­κλη­μέ­νους.

Ρόλο οικο­δε­σπότη είχε ο Πρό­ε­δρος της Ελλη­νι­κής κοι­νό­τη­τας Μελ­βούρ­νης Βασίλης Παπα­στερ­γιά­δης φίλος του Αυστρα­λού κροίσου του real estate, ο οποίος έχει επεν­δύ­σει σε εκα­το­ντά­δες ακίνητα στην Αυστρα­λία, την Ασία και τις Ηνω­μέ­νες Πολι­τείες. Λίγο αργό­τερα προ­στέ­θη­καν στη συντρο­φιά δυο υπουρ­γοί, δεί­χνο­ντας με την παρου­σία τους την υψηλή προ­τε­ραιό­τητα της νέας κυβέρ­νη­σης στις επεν­δύ­σεις. Ο υπουρ­γός Δικαιο­σύ­νης Κώστας Τσιάρας και ο υπουρ­γός Του­ρι­σμού Χάρης Θεο­χά­ρης.

Αφού είχαν σύντομη συνο­μι­λία με τον κ. Ρος, αντάλ­λα­ξαν στοι­χεία και απο­χώ­ρη­σαν χωρίς να μείνουν στο δείπνο. Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες του iefimerida μεταξύ των πιθανών project που συζη­τή­θη­καν ήταν να συμ­με­τά­σχει ο Αυστρα­λός επι­χει­ρη­μα­τίας στο σχήμα για την επέν­δυση στην περιοχή Αφάντου Ρόδου. Την έκταση έχει απο­κτή­σει ο κατα­σκευα­στής Μερ­κού­ριος Αγγε­λιά­δης που δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στις ΗΠΑ και πλέον φαί­νε­ται ότι έχουν ξεπε­ρα­στεί τα εμπόδια των τελευ­ταίων ετών που φρέ­να­ραν το επεν­δυ­τικό σχέδιο.

πηγή iefimerida.gr

Αθα­να­σία Αγγε­λο­πού­λου

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.