ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτιά για Ρεμπούλη στις Κολλίνες Αρκαδίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΑΝΙΑ ΡΕΜΠΟΥΛΗ

Το μεγα­λύ­τερο αθλη­τικό – πολι­τι­στικό φεστι­βάλ της Αρκα­δίας Skiritida Run, ολο­κλη­ρώ­θηκε με μεγάλη επι­τυ­χία στις Κολ­λί­νες και με τη Ράνια Ρεμπούλη του ΑΓΕΣ Κάμει­ρος να κατακτά την πρώτη θέση των 5km.

Πλήθος κόσμου έσπευσε από την πρώτη κιόλας ημέρα να δηλώσει συμ­με­τοχή προ­κει­μέ­νου να γευτεί αυτή την μαγευ­τική εμπει­ρία. Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν, δια­σκέ­δα­σαν, και παρα­κο­λου­θή­σαν τα μαγευ­τικά τοπία του τόπου και συγκε­κρι­μένα του Δάσους της Σκι­ρί­τι­δας.

Η Stoiximan, ως μεγάλος χορηγός του αγώνα ήταν εκεί όπως και η Running Team της. Μεταξύ των αθλητών της Stoiximan, οι οποίοι συμ­με­τεί­χαν στο Skiritida Run 2 ήταν και η κορυ­φαία Ελλη­νίδα Μαρα­θω­νο­δρό­μος Ράνια Ρεμπούλη, η οποία δια­γω­νί­στηκε στα πέντε χιλιό­με­τρα και κατέ­κτησε την πρώτη θέση με χρόνο 19 λεπτά και 14 δευ­τε­ρό­λε­πτα. Η αθλή­τρια της Stoiximan.gr, μεγάλου χορηγού του Skiritida Run, κέρδισε τον αγώνα και το μεγάλο χει­ρο­κρό­τημα δρομέων και επι­σκε­πτών, ενώ στους άνδρες την πρώτη θέση κατέ­λαβε ο Αντριάνο Πίριου με χρόνο 19:27.

Οι αγώνες σε όλες τις κατη­γο­ρίες είχαν υψηλό επίπεδο και μονα­δι­κές επι­δό­σεις, ενώ οι χρο­νο­με­τρή­σεις έγιναν από το Νίκο Πολιά και την αξιο­πι­στία της εται­ρείας All About Running.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.