Τοπικές Ειδήσεις

Απάντηση του κ. Παύλου Πανηγύρη στον κ. Αχλαδιώτη Γεώργιο

Από τον κ. Παύλο Πανηγύρη, εστάλη η παρακάτω επιστολή:

Απάντησή στην δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Μεγίστης Αχλαδιώτη Γεωργίου που απευθύνεται στους Καστελλοριζιούς.

κ. Αχλαδιώτη Γεώργιο,

Προφανώς δεν σκέφτηκες όταν σου συνέστησαν και σου σύνταξαν την δήλωσή σου ως υποψήφιος Δήμαρχος για να απευθυνθείς προς τους Καστελλοριζιούς και να ζητήσεις την ψήφο τους.

Παράλληλα με την έκκληση να σε ψηφίσουν, έπρεπε και είχες υποχρέωση να απολογηθείς για τα 25 χρόνια στον Δήμο όπου είχες ευθύνη Αντιδημάρχου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για 18 συνεχόμενα χρόνια και τι έκανες τα τελευταία χρόνια ως Αρχηγός της Αντιπολίτευσης και γιατί τιμωρήθηκες με 8 χρόνια φυλακή για απιστία;

Είναι πασίγνωστο ότι δεν προσέφερες ούτε και όταν είχες το αξίωμα του αναπληρωτή Δημάρχου για δύο χρόνια και όχι ως Δήμαρχος όπως αποκαλούσες τον εαυτό σου ακόμα και χθες στην τηλεόραση <<Ράδιο Cosmos>>.

Να σας θυμίσω ότι Δήμαρχος λέγεται αυτός που εκλέγεται ως Αρχηγός ενός συνδυασμού κατά τις εκλογές. Εξάλλου οι πράξεις και τα έργα, το ήθος και η αξία του καθενός καταγράφεται και είναι γνωστή σε όλους ειδικά σε κοινωνίες όπως την δική μας.

Ειδικά εσύ δεν έπρεπε να λες επιμένουμε με πάθος στις ηθικές αξίες, γιατί είναι υποκριτικό.

Ερώτημα 1ο : Ως αρχηγός της Αντιπολίτευσης πόσες φορές πήγες στις συνεδριάσεις, ποιές ήταν οι προτάσεις σου, που συνέβαλες και

ειδικότερα όταν έβλεπες ότι δεν κινούνται τα πράγματα, ποιές ήταν οι ενστάσεις σου;

Ερώτημα 2ο : Ως Αναπληρωτής Δημάρχου επί 2 χρόνια πες στους Δημότες τι έκανε. Επειδή δεν θυμάσαι θα τα πω εγώ : ΤΙΠΟΤΑ. Αντί να φυτέψετε λουλούδια και δέντρα τα ξεράνατε όλα, που είναι οι γλάστρες, που είναι οι κήποι που ανθούσαν, εξαφανίστηκαν καθίσματα από την Πολιτιστική αίθουσα, καταστράφηκαν τα αυτοκίνητα του Δήμου, χάθηκαν το Μερσεντές και ένα απορριμματοφόρο.

Καταργήθηκαν οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις, δεν εισπράχθηκαν τα Δημοτικά τέλη, έδωσες το Δημοτικό Βενζινάδικο χωρίς Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλά άλλα που αντικρούουν τις επικαλούμενες ηθικές αξίες.

Γιατί για να τις επικαλείται κανείς πρέπει και ο ίδιος να έχει αυτές τις αξίες.

Τελειώνοντας κ. Αχλαδιώτη, αν μπουν οι αξίες του καθενός μας σε μία ζυγαριά θα χάσεις, επομένως έκανες λάθος που τις επικαλείσαι.

Εξάλλου ο κόσμος και όλοι μας γνωρίζουμε τα λερωμένα και τα άπλυτα του καθενός.

Ευτυχώς που ο κόσμος είναι εκείνος που θα δώσει αυτό που αξίζει στον καθένα μας.

Είμαι στην διάθεσή σου για να αναλύσουμε στον κόσμο τα λερωμένα και τα άπλυτα μας.

Παύλος Πανηγύρης

(Επισήμανση της “δημοκρατικής”: ο κ. Αχλαδιώτης έχει καταδικαστεί σε 8μηνη και οχι 8ετή φυλάκιση)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου