Αθλητικά

Σταθερός σε φιλοσοφία και ζητούμενα Φοίβος

Προσηλωμένη στο μακροπρόθεσμο πλάνο της παραμένει η διοίκηση του Φοίβου, η οποία αντιμετωπίζει τη φετινή, ματαιωθείσα αγωνιστική περίοδο ως ένα δυσάρεστο διάλειμμα που δεν πρόκειται να την αποπροσανατολίσει από τα βασικά της ζητούμενα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, επιθυμία των Κρεμαστενών είναι η ανδρική ομάδα να παραμείνει υπό την τεχνική καθοδήγηση του Μιχάλη Πολιά (λέγεται πως η επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας εξαρτάται από τη δική του διάθεση) και το συγκρότημά του να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε τον περασμένο Νοέμβριο, περιορίζοντας, στο μέτρο του εφικτού, τις απώλειες ποδοσφαιριστών και προωθώντας νεαρούς από τα τμήματα των υποδομών.
Η λειτουργία των τελευταίων θα αναβαθμιστεί περαιτέρω, στο πλαίσιο της ολοένα και πιο στενής συνεργασίας με αναπτυξιακό δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.
Οι προπονητές της τελευταίας έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο τουλάχιστον τέσσερις φορές, ελέγχουν συστηματικά την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και στην Κρεμαστή περιμένουν τα ακόμα καλύτερα στο άμεσο μέλλον. Ελπίζουν δε, πως η επανεκκίνηση της λειτουργίας των τμημάτων υποδομών θα βρει στο γήπεδο το σύνολο των παιδιών, με τους παράγοντες της διοίκησης να δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να στηρίξουν τους νεαρούς αθλητές και τις οικογένειές τους κατά την επόμενη, δύσκολη για όλους μέρα.
Οι Κρεμαστενοί σκοπεύουν να αρχίσουν να οργανώνονται ενόψει της επόμενης σεζόν λίγο μετά το Πάσχα, την ίδια στιγμή που έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού.
Τέλος, η βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του συλλόγου συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανθρώπων του.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να τοποθετηθούν πλακάκια στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, τα οποία ανακαινίζονται, θα ακολουθήσουν ελαιοχρωματισμοί στην πίσω πλευρά του γηπέδου, ενώ σε λίγο καιρό θα είναι καθ’ όλα έτοιμο το αναβαθμισμένο γυμναστήριο.
Επιπλέον, δεν θα αργήσει η στιγμή που το γήπεδο της Κρεμαστής θα αποκτήσει νέο σύστημα ηλεκτροφωτισμού, με τους παράγοντες του Φοίβου να ευχαριστούν από καρδιάς τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρο Κολιάδη, για το ενδιαφέρον του και για την έμπρακτη στήριξη της προσπάθειάς τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου