Αθλητικά

Στα τέλη Ιουλίου έτοιμο το προπονητήριο του Ηρακλή

Την 24η του προσεχούς Ιουλίου περιγράφει το χρονοδιάγραμμα που έχει παραδοθεί στους ανθρώπους του Ηρακλή, ως την ημερομηνία, μέχρι την οποία θα τους έχει παραδοθεί το καινούργιο προπονητήριο του γηπέδου των Μαριτσών, που θα προκύψει από την ενοποίηση του γηπέδου 5Χ5 με το παρακείμενό του βοηθητικό.
Οι εργασίες επανεκκίνησαν πριν από περίπου μία εβδομάδα και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους «ροπαλοφόρους» να περιμένουν πώς και πώς την ολοκλήρωσή τους, ώστε να αποκτήσουν τη δυνατότητα να αναδομήσουν τα τμήματα υποδομών τους και ταυτόχρονα να προσφέρουν στην ανδρική ομάδα τις ιδανικές συνθήκες για να κάνει τις προπονήσεις της.
Για την οργάνωση της τελευταίας, η διοίκηση θα αρχίσει να συζητάει μόλις αποκτήσει καλύτερη εικόνα για τις δυνατότητες να αντλήσει έσοδα και να διασφαλίσει έναν αξιόπιστο προϋπολογισμό.
Επιθυμία του προέδρου Μανώλης Παπαδημήτρη και των συνεργατών του είναι να μην υποχρεωθούν σε πολλές αλλαγές και να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο στην παρούσα φάση, η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα ρευστή για να τους επιτρέψει να μπουν σε διαδικασία ουσιαστικής συζήτησης.
Σημειώνεται, πως η απόφαση της ΕΠΟ για τη ματαίωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου έγινε δεκτή στα Μαριτσά με πικρά χαμόγελα και οι πάντες θυμήθηκαν την επιμονή της διοίκησης να εμφανίζεται κάθετα αντίθετη προς την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων το περασμένο καλοκαίρι.
Οι άνθρωποι του Ηρακλή κάνουν λόγο για μία εκ των υστέρων δικαίωση, όπως και για ταλαιπωρία και για έξοδα, που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου