Ρεπό είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου για να ξεκουραστούν, έπειτα από απόφαση του προπονητή Σάββα Ορφανίδη. Οι Κρεμαστενοί σήμερα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο την Δόξα Καρδαμαινας, το οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 14:00.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί το μεσημέρι στο γήπεδο του συλλόγου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το Σάββατο, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Ο Σάββας Ορφανίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Παντελή Μπιλιά και Σωκράτη Ορφανίδη που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας έπειτα από τις επεμβάσεις που υποβλήθηκαν, τον Νίκο Ορφανίδη που ένιωσε νέες ενοχλήσεις στην γάμπα και τέθηκε νοκ άουτ και τον τιμωρημένο Μιχάλη Κεφάλα που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΡΑ.
Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές υπολογίζονται από τον έμπειρο τεχνικό, συμπεριλαμβανομένου και του Αλτίν Ταφάνι που σήμερα θα επιστρέψει στο νησί μας και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ