Η Ένωση Ξενοδόχων Κω αντιδρά στη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου στην Κω, στέλνοντας μάλιστα επιστολές τόσο στον Πρωθυπουργό αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι κάθετα αντίθετη στη δημιουργία νέου HOT SPOT στην Κω αλλά και στους βουλευτές Δωδεκανήσου ζητώντας τους να σταματήσουν τη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου στην Κω. Το Kosnews24 έχει στην κατοχή του και τις δύο επιστολές αλλά σεβόμενο την επιθυμία  της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κω δεν τις δημοσιοποιεί.

Στις επιστολές η Ένωση Ξενοδόχων δηλώνει πως δεν πρέπει να γίνουν φυλακές παραβατικών μεταναστών στην Κω και ζητά την προστασία του νησιού από τους Βουλευτές ,ενώ όσον αφορά στις μεταναστευτικές ροές οι οποίες πλήγωσαν την εικόνα της Κω, αυτές είναι μηδενικές όπως αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Κω , με το νησί μας να ανακάμπτει το 2017.

Πάντως, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Σβύνου μιλώντας σήμερα το πρωί στη  Σάντι Λαδικού και στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ, ζήτησε χαμηλούς τόνους και ψυχραιμία για να μην κινδυνεύσει η τουριστική σεζόν καθώς όπως δήλωσε οι tour operators παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο νησί μας.

kosnews24.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ