Ειδήσεις

Καταγγελία απολυμένων της ΔΕΥΑΡ

Από τους απολυμένους της ΔΕΥΑΡ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Καταγγέλλουμε την απάνθρωπη και ανάλγητη απόφαση του δημάρχου Ρόδου ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ και των εγκάθετων μελών της παράταξής του στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ, να απολύσει 57 εργαζόμενους της Επιχείρησης και να οδηγήσει στην απελπισία και στην ανέχεια τις οικογένειές μας.

Ο ανάλγητος και ανεύθυνος δήμαρχος ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ, αγνόησε κάθε δυνατότητα που του έδινε η νομοθεσία, αγνόησε τις αποφάσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και του Υπουργού Εσωτερικών, της Δικαιοσύνης, τις πράξεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τις θετικές πρωτοβουλίες των βουλευτών του Νομού μας. Αγνόησε ακόμα και την ομόφωνη έκκληση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, να μην προχωρήσει σε απολύσεις. Το μόνο που τον ένοιαξε είναι μήπως δήθεν του ασκηθεί κάποια δίωξη ή μην του καταλογισθεί έστω κι ένα ευρώ σε βάρος της πολύτιμης περιουσίας του. Έντρομος αρνήθηκε να παλέψει για το δικαίωμά μας στη δουλειά, για το ψωμί των οικογενειών μας!

Ο άνθρωπος που φοβάται ν’ αναλάβει την παραμικρή ευθύνη, κρύφτηκε πίσω από κλειστές πόρτες, κάγκελα, δεκάδες αστυνομικούς και περιπολικά και στα σκοτεινά πήρε την απόφαση που τόσο καιρό μεθόδευε μαζί με την παρέα του στη ΔΕΥΑΡ. Αν μπορούσε να καταργήσει και τον ήλιο, θα το έκανε κι αυτό γιατί φοβάται ακόμα και τη σκιά του!

Ο δήμαρχος που πρόθυμα ψήφισε το Μνημόνιο, αποδείχθηκε πιο τροϊκανός κι από την τρόικα και με μεγάλη προθυμία γέμισε με 57 κεφάλια το καλάθι απολύσεων της κυβέρνησης! Άξιος ο μισθός του. Στη συνείδησή μας αλλά και στη συνείδηση των Ροδιτών, είναι ήδη καταδικασμένος ως ο χειρότερος δήμαρχος του τόπου.
Θα παλέψουμε για το δίκιο μας, για το δικαίωμα στη δουλειά, για το ψωμί των οικογενειών μας. Και θα δικαιωθούμε. Στον αγώνα μας αυτό ζητούμε τη συμπαράσταση πρώτα απ’ όλα των συναδέλφων μας, της Δικαιοσύνης, των Βουλευτών μας και κυρίως ολόκληρου του Ροδιακού Λαού.
ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ
ΤΗΣ ΔΕΥΑΡ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου