ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ν. Δένδιας: Κλείνουν 137 στρατόπεδα – Κάθε μονάδα του ελληνικού στρατού θα έχει αντι – drone σύστημα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΕΝΔΙΑΣ

Στις αλλαγές που προ­ω­θού­νται στο στρά­τευμα ανα­φέρ­θηκε ο Νίκος Δένδιας στην εναρ­κτή­ρια τοπο­θέ­τησή του ενώπιον της Επι­τρο­πής Εξω­τε­ρι­κών και Άμυνας της Βουλή για τη Δομή των Ενόπλων Δυνά­μεων 2024-2035.

Ο κ. Δένδιας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δεν έχει λογική να έχουμε περισ­σό­τερα στρα­τό­πεδα από τις HΠΑ, 800 και. Πρέπει να πάμε γρήγορα σε κλεί­σιμο 137 στρα­το­πέ­δων, μέσα στο ’25 αυτό να έχει τελειώ­σει[…] Κάθε πόλη και στάδιο δεν μπορεί να ισχύσει για τα στρα­τό­πεδα. Θα καταρ­γή­σουμε πάνω από 30 σχη­μα­τι­σμούς θα ενο­ποι­ή­σουμε σχη­μα­τι­σμούς ώστε να μεγα­λώ­σουμε την ισχύ πυρρός».

Επε­σή­μανε ότι κάθε μονάδα του ελλη­νι­κού στρατού θα έχει δυνα­τό­τητα αντι – drone και τη δυνα­τό­τητα να εκπέ­μπει drones. «Πρέπει να πάμε σε δυνα­τό­τη­τες κυβερ­νο­πο­λέ­μου επι­θε­τι­κές και αμυ­ντι­κές» υπο­γράμ­μισε.

Ακόμα τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα πάμε σε μία μεταρ­ρύθ­μιση της στρα­τιω­τι­κής δικαιο­σύ­νης, ναυ­το­δι­κεία και αερο­δι­κεία που δεν εξυ­πη­ρε­τούν στην πραγ­μα­τι­κό­τητα καμία ανάγκη.

Πηγή: ertnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.