Ειδήσεις

Βράβευση των φαρμακοποιών της Δωδεκανήσου που διατηρούν το μοναδικό φαρμακείο του νησιού τους

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης παρέστη σε εκδήλωση – ημερίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύτηκαν ακρίτες φαρμακοποιοί που διατηρούν το μοναδικό φαρμακείο στο νησί τους.

Οι φαρμακοποιοί οι οποίοι τιμήθηκαν ήταν οι εξής:


– Παλαιολόγος Κωνσταντινόπουλος  Αστυπάλαια

– Δημήτριος Τσαγκάρης  Κάσος

– Αλέξανδρος Τσανακτσής  Λειψοί

– Σωτήριος Σταύρας  Νίσυρος

– Πέτρος Λαρδόπουλος  Τήλος

Η τελετή έλαβε χώρα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης και στους φαρμακοποιούς αναγνωρίστηκε ο αγώνας που δίνουν προκειμένου να ανταποκριθούν στην κάλυψη των αναγκών φαρμακευτικής περίθαλψης των λιγοστών κατοίκων, όπως επίσης και οι δυσκολίες που καθημερινά αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Θεοδοσιάδης τόνισε ότι ο ΠΦΣ είναι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειές τους, ενώ υποσχέθηκε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να τους επισκεφθεί και από κοντά, προκειμένου να έχει ιδίαν άποψη για τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξάγουν το έργο τους.

Η ωραία βραδιά έκλεισε με ένα ελαφρύ δείπνο, στην διάρκεια του οποίου οι συνάδελφοι όλης της Δωδεκανήσου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα με τον Κ. Θεοδοσιάδη και να αναφερθούν εκτενέστερα στα προβλήματα και στις ιδιαιτερότητες των φαρμακείων των νησιών.

Ο κ. Τσανακτσής

Ο κ. Σταύρας

Ο κ. Λαρδόπουλος

Ο κ. Τσαγκάρης

                                                               Ο κ. Κωνσταντινόπουλος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου