Αθλητικά

Αθλητές από όλο τον κόσμο στον Ρ.Ο.Α.

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης πρωτοστατεί και κάνει πράξη το όραμα Περιφέρειας και Δήμου για επέκταση της τουριστικής περιόδου μέσω του αθλητικού τουρισμού. Η προσπάθεια ξεκίνησε με την συνδιοργάνωση ΡΟΑ ,Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ρόδου, ενός παγκόσμιου τουρνουά Τένις βετεράνων τον Απρίλιο του 2017 αιτία να ενταχθεί η Ρόδος στον τενιστικό χάρτη με άμεσα αποτελέσματα. Ο τενιστικός προορισμός Ρόδος έγινε άμεσα γνωστός στα 200.000 οικονομικά ενήμερα μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας ενώ η υποστήριξη της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κυρίας Μ.Παπαβασιλείου στο εγχείρημα αποτέλεσε εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης. Τα αποτελέσματα σε ένα νησί όπως η Ρόδος δεν άργησαν να φανούν.

Από το μήνα Ιούνιο έως το μήνα Οκτώβριο, τέσσερα γκρουπ από την Εσθονία προτίμησαν για τις διακοπές τους για πρώτη φορά το νησί μας ενώ η διοργάνωση φιλικών τουρνουά με τους ντόπιους οι φιλίες και η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων ανάμεσα στα κλαμπ δυνάμωσαν τις ανθρώπινες σχέσεις και ανανέωσαν τα ραντεβού για το μέλλον.
“Από τη θεωρία στην πράξη” χαρακτήρισε η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου την προσπάθεια του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού καθώς επισκέφθηκε συνομίλησε και έδωσε αναμνηστικά δώρα στους 50 αθλητές από τρία κλαμπ του Βελγίου που προπονούνταν καθημερινά από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Κορακόνερο.
Μια μεγάλη αποστολή αποτελούμενη από τα κλαμπ TC Vijverhof, TC Duinberger και TC Het Zeen με 115 άτομα γονείς αθλητές και ενήλικες παίκτες είχαν την τύχη να αθληθούν για μία εβδομάδα από τις 9 έως τις 12 το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ αλλά και στο αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα σε ένα όμορφο περιβάλλον κάτω από τον όμορφο Ήλιο σύμμαχο του νησιού στις επιδιώξεις του.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Μίλτος Παγκάς συνομίλησε με τους επισκέπτες από το Βέλγιο εισέπραξε την ικανοποίηση τους για τον καιρό και τις εγκαταστάσεις ενώ εξεπλάγη καθώς κανείς δεν είχε επισκεφθεί το νησί μας έως τώρα. Στη συζήτηση που ακολούθησε με το ΔΣ του ΡΟΑ  επιβεβαιώθηκε η ανάγκη να συνεχισθούν τέτοιου είδους δράσεις ενώ κοινή η διαπίστωση πως στη Ρόδο αξίζει αυτό το είδος ποιοτικού Τουρισμού.

Από το συμβούλιο του ΡΟΑ έγινε γνωστό πως και η νέα  χρονιά θα είναι πλούσια σε αγωνιστικές διοργανώσεις καθώς η επιτυχία των περσινών αποτέλεσαν εγγύηση για τις νέες. Από 1 έως 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο Rhodes Open Senior, μέσα στον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί το Rhodes Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών ,ενώ προγραμματίζονται άλλες 2 διεθνείς συναντήσεις κάτω των 18 ετών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου