Αθλητικά

Ξεκινάει η μετεγγραφική περίοδος στην ποδηλασία

Η ΕΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία για τις μετεγγραφές της αγωνιστικής περιόδου 2018, η οποία θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2017.

Η ισχύουσα εγκύκλιος περί καθορισμού των όρων και προϋποθέσεων εγγραφής και μεταγραφής αθλητών – τριών είναι η ίδια με τις προηγούμενες χρονιές και είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, όπως και το έντυπο αίτησης μεταγραφής.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών μεταγραφής γίνεται από 20 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2017, με συστημένη επιστολή. Τα δικαιολογητικά πρέπει να συνοδεύονται από διαβιβαστικό του σωματείου στο οποίο αναγράφονται οι αθλητές – αθλήτριες που αιτούνται μεταγραφή, καθώς και το άρθρο της εγκυκλίου με το οποίο θα γίνει αυτή.

Το έντυπο της αίτησης μεταγραφής να είναι σωστά και πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο: α) από τον αθλητή – αθλήτρια που θέλει μεταγραφή και τον κηδεμόνα (εάν είναι ανήλικος), β) το αιτούν την μεταγραφή σωματείο (στο κάτω μέρος του εντύπου) και το σωματείο στο οποίο ανήκει μέχρι σήμερα ο αθλητής-τρια (στο μέσον του εντύπου), εάν αυτό απαιτείται.

Να αναγράφονται ο αριθμός δελτίου Ε.Ο.Π. του αθλητή – τριας, καθώς και το Σωματείο που ανήκει μέχρι σήμερα.

Στα απαραίτητα δικαιολογητικά συμπεριλαμβάνονται α) Αντίγραφο Πρακτικού Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου που αιτείται την μεταγραφή, στο οποίο να αναφέρεται ότι δέχεται στη δύναμή του τον αθλητή και β) Αντίγραφο Πρακτικού Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου που παραχωρεί την μεταγραφή ή με υποσχετική 1 έτους (εάν αυτό απαιτείται). Τα αντίγραφα θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένα και με τη σφραγίδα του σωματείου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου