Ατάκτως Ερριμμένα

Η σωστή ερώτηση

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ χαρακτήρισε ως «αψυχολόγητες» τις ενέργειες «ορισμένων» οι οποίοι για όποιο λόγο (προσωπικό όφελος κλπ) αναδεικνύουν ένα γεγονός που λύθηκε μέσα σε μία ώρα, καταφέρνοντας απλά και μόνο να εκθέσουν το νησί. «Δεν μπορεί η Ρόδος να παίζει στα κανάλια επειδή υπήρξε ένα πρόβλημα που λύθηκε μέσα σε μία ώρα. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο χωρίς να ακούμε ποτέ τίποτε. Συνιστώ ψυχραιμία στους συμπολίτες μας. Θα πρέπει να βλέπουμε το καλό του νησιού και να μην κοιτάμε να εκμεταλλευόμαστε το καθετί για να προσωπικό όφελος ή επειδή θέλουμε να στοχοποιήσουμε τη δημοτική αρχή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα γνωστά. Το λέγαμε και προχθές. Οποιος αναδεικνύει και καταγγέλλει τα κακώς κείμενα, είναι «αψυχολόγητος», δεν σκέφτεται το καλό του νησιού και απαραίτητα το κάνει γιατί έχει κάποιο προσωπικό όφελος. Αυτό το τελευταίο, εντάξει, μπορεί κάπως να γίνει κατανοητό Κρίνουν εξ ιδίων προφανώς… Και δηλαδή, πως λύθηκε το θέμα; Λύθηκε και δεν θα ξαναϋπάρξει ή λύθηκε μέχρι την επόμενη φορά, όπου θα πρέπει να φωνάξουμε και όλοι μπράβο γιατί καθαρίστηκαν οι βρωμιές σε μια ώρα; Αλήθεια ε; Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο;  Σε ποιον κόσμο συμβαίνουν τέτοια περιστατικά με βρωμερά λύματα ποτάμια σε ένα Παγκόσμιο Πολιτιστικό Μνημείο; Η σωστή ερώτηση είναι, σε ποιο πολιτισμένο κράτος, μετά από τέτοιου είδους περιστατικά που δημιουργεί η αδιαφορία της πολιτείας για υποδομές(που άπτονται και της δημόσιας υγείας μάλιστα) και μη εφαρμογής των νόμων, σε όσους πολίτες παρανομούν, οι αρμόδιοι θα παρέμεναν στις θέσεις τους, κουνώντας μας και το δάχτυλο ;

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου