Ατάκτως Ερριμμένα

Διακριτικότητες

Όπως ειπώθηκε στη διάρκεια της σύσκεψης, το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν πρόκειται να δώσει στηρίξεις και χρίσματα σε κομματικούς υποψήφιους, γιατί πιστεύουν ότι είναι αναχρονιστική η διαδικασία της στήριξης και του χρίσματος, τουλάχιστον με την παλαιοκομματική μορφή που ίσχυε μέχρι σήμερα πως πρόκειται για παλαιοκομματικές τακτικές που δεν έχουν θέση στις τοπικές κοινωνίες, και δεν ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και στις ανάγκες της εποχής. Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο ότι το Κίνημα Αλλαγής στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, δεν πρόκειται να υποστηρίξει κομματικό υποψήφιο περιφερειάρχη, το Κίνημα βλέπει με θετικό μάτι, την κυοφορούμενη ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Μανώλη Γλυνού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Τι καταλάβατε; Πως αφήνουμε τις αναχρονιστικές διαδικασίες χρισμάτων, αλλά διακριτικά σας λέμε,πως η υποψηφιότητα τάδε μας φαίνεται μια χαρά. Και είναι η στιγμή που σκέφτεσα,ι εάν είναι προτιμότερη η βροντερή και καθαρή στήριξη ενός υποψηφίου κόμματος (λάθος ολέθριο βέβαια αυτή η πρακτική,  όπως συνεχώς από αυτή τη στήλη επισημαίνουμε), παρά το δούλεμα περί αναχρονιστικών διαδικασιών και οι αντικαταστασή τους με… διακριτικότητες τύπου «βλέπουμε με καλό μάτι». Εάν οι πολιτικοί πιστεύουν όσα λένε περί ανεξάρτητης τοπικής αυτοδιοίκησης, και παλαιοκομματικών διαδικασιών, ας αφήσουν  τους πολίτες  να κάνουν την επιλογή τους με βάση την προσωπικότητα, την αξία και το όραμα του κάθε υποψήφιου, πέρα από… διακριτικότητες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου