Τοπικές Ειδήσεις

Βράβευση μαθητών από τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδου

Σε μια λαμπρή πανηγυρική συνεστίαση με αφορμή την επίσκεψη της διοικητού της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ροταρυ , Μαρίζας Οικονόμου , Ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδου βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των τεσσάρων κατευθύνσεων των λυκείων της Ρόδου και απένειμε μια υποτροφία 500 ευρώ στην μαθήτρια Μπάτσι Ερίνα που πέτυχε την εισδοχή της με την δεύτερη καλύτερη βαθμολογία Πανελλαδικά στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε κάθε κατεύθυνση είναι:

1) Σηφάκη Ασημίνα-Εμμανουέλλα Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μαθήτρια του ΓΕΛ ΣΟΡΩΝΗΣ.

2) Χατζηβασίλη Ειρήνη Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες Νομική Σχολή Αθηνών μαθήτρια του 3ου Λυκείου Ρόδου.

3) Ζήση Δανάη Επιστήμες Υγείας και Ζωής Ιατρική Σχολή Αθηνών μαθήτρια του 1ου Λυκείου Ρόδου.

4) Σκουμιού Αργυρώ-Τσαμπίκα Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μαθήτρια των εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

5) ΜΠΑΤΣΙ ΕΡΙΝΑ ΕΠΑΙΝΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών μαθήτρια των εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Ο Όμιλος βράβευσε επίσης 4 παιδιά Ροταριανών που πέτυχαν την εισδοχή τους στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα :

1) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

2) ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΡΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΑΛΛΙΑΣ

3) ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΙΠΙΝΟΣ ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

4) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Η Διοικητής , Μαρίζα Οικονόμου , στην ομιλία της συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους και αναφέρθηκε στις δράσεις του Ρόταρυ σε επίπεδο Περιφέρειας και διεθνώς για την στήρηξη των μαθητών , είτε με προγράμματα , είτε με υποτροφίες αφού ο μήνας Σετέμβριος είναι αφιερωμένος στην καταπολέμηση του αναλφαβητισμού.

Στην πανηγυρική συνεστίαση ο Όμιλος υποδέχθηκε τέσσερα νέα καταξιωμένα μέλη στους κόλπους του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου