Ειδήσεις

” Τουλάχιστον για γέλια…” λέει η Χαρ. Γιασιράνη για τα περί “έξωσης” Χαρ. Κόκκινου

Απαντώντας στα σημερινά δημοσιεύματα που φέρουν τίτλο :

«Χωρίς γραφείο έμεινε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου», δημοσιεύματα που προκλήθηκαν από τον ίδιο, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι ο ξεπεσμός σε φθηνά κόλπα εντυπωσιασμού, από κάποιον που ισχυρίζεται ότι δεν έχει γραφείο και αυτό το δηλώνει καθήμενος στο γραφείο που πάντα είχε, και εξακολουθεί να έχει, είναι τουλάχιστον για γέλια.

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος βρίσκεται στο γραφείο που από την αρχή της θητείας μας του διατέθηκε και η αντίληψη περί “ιδιοκτησίας” από τον ίδιο, δύο επιπλέον όμορων γραφείων, βρίσκεται μόνο στο, τελόν σε καθεστώς σύγχυσης, μυαλό του.

Επειδή πράγματι η κοινωνία έχει πολύ σοβαρά ζητήματα με τα οποία έχουμε αποφασίσει να ασχοληθούμε χωρίς να επιτρέπουμε στα παιδιαρίσματα κανενός να μας αποσπούν, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε περαιτέρω με το παραλήρημα του εν λόγω πικραμένου.

Χαρίκλεια Ε. Γιασιράνη,

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • ΠΕΡΙΚΛΗΣ    14.09.2015 17:51

    Eλεοs πιά με τον φυτευτό Μπάμπη που δεν εννοεί να καταλάβει ότι είναι οριστικά και και αμετάκλητα τελειωμένοs για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.
    Αγνοήστε τον έστω και να βγάζει αφρούs από την ανήμπορη λυσσα του .Είναι το μόνο που του αξίζει.

Σχολιασμός άρθρου