Όπως έγραψε η «δσπορ», για να συμπληρωθεί η μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ΑΕΡΑ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, απέμενε η απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης του συλλόγου.
Οι Αφαντενοί κάτω από άκρα μυστικότητα κατάφεραν να ενισχυθούν με έναν ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής για τα δεδομένα της μεγάλης κατηγορίας του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Ο λόγος για τον Τάσο Παυλίδη, ο οποίος επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια, καθώς φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» και πριν από δύο χρόνια.
Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων, του Α.Σ. Ρόδος, του ΓΑΣ Ιάλυσος και του Διαγόρα στην περασμένη σεζόν δεν αγωνίστηκε λόγω ενός τραυματισμού, τον οποίο έχει ξεπεράσει και πλέον είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα της ΑΕΡΑ.
Ο Τάσος Παυλίδης συναντήθηκε με την διοίκηση των Αφαντενών υπογράφοντας το συμβόλαιό του, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωστοποιούν την απόκτησή του με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Παυλίδη ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ