Έτοιμοι να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Γιώργου Σάββενα, είναι οι άνθρωποι του Άρη Αρχαγγέλου, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Οι «κιτρινόμαυροι» ξεχώρισαν τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους ενδιαφέρουν μετεγγραφικά και βρίσκονται μία ανάσα από την ολοκλήρωση της απόκτησής τους.
Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιάννη Μουστάκα που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Φοίβο και ΓΑΣ Ιάλυσος, τον μεσοεπιθετικό Τάσο Παλάζη που την περασμένη σεζόν ενίσχυσε τον Απόλλωνα Καλυθιών, τον μεσοαμυντικό Νίκο Δημητριάδη που φόρεσε τις φανέλες της Δόξας Ψίνθου και της Α.Ε. Κατταβιάς στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και τον αμυντικό Παναγιώτη Καλοπήτα ο οποίος είχε ανακοινωθεί από τον Κλεάνθη, αλλά δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των «ροσονέρι» λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
Οι πληροφορίες της «δσπορ», αναφέρουν ότι οι Αρχγγελίτες έχουν συμφωνήσει προφορικά και με τους τέσσερις αθλητές και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα στα επόμενα 24ωρα οι «κιτρινόμαυροι» θα διευθετήσουν τις λεπτομέρειες, έτσι ώστε να ανακοινώσουν επίσημα την απόκτηση των τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ