Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, σκέφτονται οι άνθρωποι της Α.Ε. Κατταβιάς και ο προπονητής Μανώλης Φραντζής.
Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» να ξεκινήσει την Δευτέρα 30 Ιουλίου, καθώς θεωρεί ότι το χρονικό περιθώριο μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας είναι αρκετός χρόνος για να παρουσιαστεί η ομάδα του πανέτοιμη από την 1η κιόλας αγωνιστική.
Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών θα γίνει μερικές ημέρες νωρίτερα από την έναρξη της προετοιμασίας, με την ακριβή ημερομηνία να γνωστοποιείται μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.
Θέλει ενίσχυση μεσοεπιθετικά
Από εκεί και πέρα, μπορεί η ομάδα της Α.Ε. Κατταβιάς να έχει προβεί σε μετεγγραφές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ωστόσο, οι κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ο Μανώλης Φραντζής έχει ζητήσει από την διοίκηση, να αποκτηθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στην μεσοεπιθετική γραμμή, προκειμένου να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.
Ήδη οι «κιτρινόμαυροι», σε συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό, εξετάζουν με προσοχή την αγορά, αναζητώντας τους κατάλληλους αθλητές, έτσι ώστε να κινήσουν τις διαδικασίες για την απόκτησή τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ