Τοπικές Ειδήσεις

Νέα προσφορά στο περιφερειακό ιατρείο της Νισύρου από την λέσχη Lions Κω

Έναν ακόμα αναλυτή γλυκοζυλιωμένης με τα αναλώσιμα του, παρέδωσαν οι Lions στο περιφερειακό ιατρείο της Νισύρου και στην ιατρό, Ειρήνη Ντιάκωβα, καθώς και στον αντιδήμαρχο Βασίλη Πάχο ο οποίος ανικατέστησε τον κ.Κορωναίο που απουσιάζει εκτός Ελλάδος.

Η παράδοση έγινε  χθες  Κυριακή παρουσία της Β΄Αντικυβερνήτη των Lions Μαρίας Πολίτου,  της προέδρου της λέσχης Κω, Νίλουφερ Τλε και της α.π προέδρου Ειρήνης Χατζηχριστοφή και της προέδρου του brunch Νισύρου Γεωργία Ροζάνη και του μέλους Σμαρώς Σακελλαρίδη . Εκτός από τον αναλυτή, οι Lions ανέλαβαν τον ελαιοχρωματισμό του περιφερειακού ιατρείου Νισύρου, μέσα έξω, που είχε χρόνια να βαφτεί. Το έργο αυτό γίνεται στο πλαίσιο της επιτροπής διαβήτη  της κεντρικής διοίκησης των Lions Θ.117 Α, με χρηματοδότηση από το διεθνές ταμείο των Lions (LCIF) και  την πολύτιμη οικονομική συνδρομή της λέσχης Κω.

Η ΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Τη δημιουργία πέντε Διαβητολογικών ιατρείων σε πέντε νησιά  της Δωδεκανήσου . Tα πέντε νησιά είναι :

Nίσυρος
Αρκιοί
Πάτμος
Κως – Κέφαλος
Καστελλόριζο
Στα ιατρεία αυτά θα τοποθετηθούν επίσης:

Αναλυτές Γλυκοζυλιωμένης
Αναλώσιμα αυτών
Ελαιοχρωματισμός των ιατρείων
Τοποθέτηση πινακίδων με το σήμα των Lions
Προμήθεια αναλωσίμων
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι: $ 17,760.00 από το διεθνές ταμείο LCIF σε ευρώ 13.320.00 και  την συμμετοχή της Λέσχης Κω με το ποσό των 3.300 ευρώ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου