Τοπικές Ειδήσεις

Παρουσία πλήθους κόσμου η ομιλία του Μανώλη Γλυνού στο Ροδίνι

Παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Ροδινιού, ολοκληρώθηκε  η εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” και την κεντρική ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλη Γλυνού.

Τον κ. Μανώλη Γλυνό, προλόγισε ο πρώην δήμαρχος Ροδίων κ. Γιώργος Γιαννόπουλος ο οποίος αποκάλεσε τον υποψήφιο περιφερειάρχη “αδελφό” του και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα είναι ο αυριανός περιφερειάρχης.

Στην εκδήλωση, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Σάββας Καραγιάννης, Γιάννης Μαχαιρίδης, Φώτης Χατζηδιάκος, Νίκος Ζωίδης, Βασίλης Παπανικολας, Στάθης Κουσουρνάς, Κ. Σφυρίου, Ελευθερία Φτακλάκη, Βάιος Καλοπήτας, Σ. Μπρακρυσιώρης,  Μάνος Κόκκινος, Μιχάλης Κόκκινος, Β. Περίδης, Τ. Ηρακλείδης, Θ. Μπακαρής, Αγ. Ξάνθης, Β. Μανδρακός, Σ. Χατζησάββας, Δ.Μοσχογιάννης, Μ. Χατζηλαζάρου, Γ. Τσιγάρος, Σ. Καλαθενός, Λ. Κρεμαστινού, Μ.Παλαιολόγου, Νικηφόρος Παπανικόλας, Γιούλα Νικητιαδη, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί άλλοι, με κύριο χαρακτηριστικό την μαζική συμμετοχή πολιτών από όλους τους κομματικούς χώρους.

Ο κ. Μανώλης Γλυνός στην έναρξης της ομιλίας του έδωσε έμφαση στη συνεργασία και την συνέργεια:

“Η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” αποτελεί ένα μοναδικό υπερκομματικό κοινωνικο-πολιτικό  φαινόμενο “εν εξελίξει”. Μία Ανεξάρτητη, Ακηδεμόνευτη και Ακομμάτιστη Αυτοδιοικητική παράταξη όπου άνθρωποι από διαφορετικά νησιά και κόμματα αποδέχτηκαν να ενταχθούν. Πετύχαμε δηλαδή διακομματική ενότητα και συνεννόηση που έχει λείψει από την πατρίδα μας εδώ και πολλά χρόνια.  Βασιζόμαστε στην Συνέργεια, στην Σύμπνοια, στην Συνεννόηση και στον αλληλοσεβασμό τόσο μεταξύ των υποψηφίων όσο και στο επιτελείο και τις ομάδες των εθελοντών. Στοιχεία που διαχρονικά και την περίοδο της κρίσης μέχρι και σήμερα δεν είχαμε την ωριμότητα ως κοινωνία και πολιτικό σύστημα, να επιδείξουμε σε κεντρικό επίπεδο.  Στο Νότιο Αιγαίο όμως όπως φαίνεται οι συνθήκες για το μεγάλο βήμα ωρίμασαν. Οι πολίτες αυτονομήθηκαν από κομματικές γραμμές και χωρίς προκαταλήψεις εντάχθηκαν στη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”. Έχοντας πλήρη συνείδηση ότι οι νησιώτες του Νοτίου Αιγαίου δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να παραμείνουμε χωρισμένοι αλλά αντίθετα είμαστε υποχρεωμένοι να σχηματίσουμε ένα ενιαίο υπερκομματικό και υπερτοπικό διεκδικητικό μέτωπο”.

Επιπλέον άσκησε κριτική στην σημερινή περιφερειακή αρχή ενώ έκανε λόγο για προπαγάνδα από “δημοσιογραφικά παπαγαλάκια”, λέγοντας μεταξύ άλλων:

“Έχοντας πλήρη συνείδηση ότι οι νησιώτες του Νοτίου Αιγαίου δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να παραμείνουμε χωρισμένοι αλλά αντίθετα είμαστε υποχρεωμένοι να σχηματίσουμε ένα ενιαίο υπερκομματικό και υπερτοπικό διεκδικητικό μέτωπο.

Διαψεύσαμε εκείνους που με δουλικότητα λιβάνισαν ως περιφερειακή αρχή και τις δύο συμμαχικές συγκυβερνήσεις και τους υπουργούς τους τόσο της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χωρίς να ορθώσουν ουσιαστικό ανάστημα. Διαψεύσαμε εκείνους που στερούμενοι ιδεολογικής συνέπειας και πορείας, σηκώνουν σημαία ευκαιρίας καβαλώντας πάντοτε το κύμα της λαϊκής δυσαρέσκειας πότε ως αντιμνημονιακοί στις πλατείες το 2011-2014 κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και τώρα ως αντικυβερνητικοί κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας το καταλάβουν λοιπόν όσο και αν τους πονάει.

Εμείς απευθυνόμαστε στην κοινωνία από όπου και αντλούμε την δύναμή μας και όχι σε κλειστές παρέες συμφερόντων, στους μηχανισμούς και τα ρετιρέ των μεγάλων κομμάτων στην Αθήνα. Εμείς διαθέτουμε την ηθική, πολιτική και λαϊκή νομιμοποίηση της βάσης όλων των κομματικών χώρων από την οικολογία, την αριστερά, την ΣοσιαλΔημοκρατία,  το κέντρο έως και την κεντροδεξιά.

Εμείς πετύχαμε κάτι μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα, διότι καταφέραμε όχι απλά να έχουμε ψηφοδέλτιο με υποψηφίους από όλους τους χώρους, αλλά πρωτοκλασάτα, εν ενεργεία κομματικά στελέχη και από τους Οικολόγους και από το ΣΥΡΙΖΑ και από το ΠΑΣΟΚ και από την Νέα Δημοκρατία.

Εμείς υπερήφανα μπορούμε να δηλώνουμε Ανεξάρτητοι, Ακηδεμόνευτοι, Αδέσμευτοι και Ακομμάτιστοι διότι εκπροσωπούμε μόνο το Γαλανόλευκο Νότιο Αιγαίο.

Το λευκό χρώμα της Ακομμάτιστης παράταξής μας, της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου»  στα νησιά μας σε συνδυασμό με το Γαλάζιο του Αιγαίου μας, θα είναι το χρώμα που θα βαφτεί ο εκλογικός χάρτης τα ξημερώματα της 27 Μαΐου στις τηλεοράσεις όλων των Ελλήνων.

Το Γαλανόλευκο χρώμα της Ελληνικής σημαίας που ενώνει ως σημείο αναφοράς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στις κρίσιμες ιστορικές στιγμές, όπως και αυτή που διανύουμε. Αυτό το Γαλανόλευκο χρώμα,  είναι το χρώμα  της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου.  Στους αμφισβητίες λοιπόν και στην στοχευόμενη προπαγάνδα, η απάντηση μας είναι η ίδια η ύπαρξη της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου». Οι κοινές ιδέες μας, οι κοινοί μας στόχοι, η κοινή αγάπη για τα νησιά μας”.

Παράλληλα έδωσε απάντηση στα δημοσιεύματα περί κωλύματος:

Μετά τις ανακοινωθείσες υποψηφιότητες και κάθε μέρα που περνάει, διαμορφώνονται ολοένα και ευνοϊκότερες  κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες που φουσκώσουν ακόμα περισσότερο τα πανιά της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου προς τη Νίκη της 27 Μαΐου.

Όσα και αν σκαρφιστούν.

Όσα και να διακινήσουν για την παράταξή μας και την συμμετοχή μας,

Όσα δήθεν κωλύματα επικαλούνται.

Τους ενημερώνουμε ότι η Συμμαχία όχι απλά θα ειναι παρούσα στις εκλογές αλλά θα ειναι και η επόμενη περιφερειακή αρχή. Όσο και αν τους ενοχλεί η Δημοκρατία, οι κάλπες και η ψήφος του λαού θα αναδείξουν την συμμαχία νικήτρια και κανένα δικαστήριο διότι δεν υπάρχει κανένα θέμα,  εκτός από τον πανικό τους επειδή χάνουν την εξουσία που υφάρπαξαν από τους πολίτες.

Είναι τόσο σίγουροι για την ήττα τους, που προσπαθούν να δημιουργήσουν ανύπαρκτα θέματα μπας και κερδίσουν τις εκλογές στα χαρτιά. Μόνοι τους αποδεικνύουν ότι οι 20 Μονάδες των δημοσκοπήσεων τους φέρνουν πίσω και όχι μπροστά. Μπροστά είμαστε εμείς, όχι μόνο εκλογικά αλλά σε ιδέες, πίστη και αγάπη για αυτό τον ευλογημένο τόπο και τους συμπολίτες μας. Διότι εμείς δεν φοβόμαστε ούτε να μιλήσουμε, ούτε να τους αγκαλιάσουμε ούτε να ακούσουμε τα όποια λάθη μας.

Εμείς δεν περιμένουμε να αγκαλιάσουμε και να συνομιλήσουμε με τους  πολίτες όποτε υπάρχει φωτογραφικός φακός.  Εμείς δεν είμαστε φοβικοί και περιχαρακωμένοι στα γραφεία , όπου έχουν πριονιστεί τα χερούλια από έξω ώστε ο πολίτης να αδυνατεί να εισέλθει αν δεν περάσει face control από τους αυλικούς.

Εμείς δεν συναναστρεφόμαστε με αρεστούς αλλά με άριστους. Εμείς δεν κόβουμε τις γέφυρες επικοινωνίας και επαφής με τους πολίτες, καταργώντας όλες τις επιτροπές διαβούλευσης.

Εμείς θα δημιουργήσουμε και θα ξαναστήσουμε τις επιτροπές τουρισμού, αθλητισμού, πολιτισμού, ισότητας που είναι οι  θεσμικές γέφυρες αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και τους φορείς.

Εμείς προπάντων θα διατηρήσουμε την Γέφυρα με την λογική, την πραγματικότητα και την σεμνότητα που αρμόζει σε θέσεις εξουσίας που επηρεάζουν την ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας.

Για αυτό εμείς

Οπως θα ξαναστήσουμε τις Γέφυρες με την Κοινωνία δίνοντας τέλος στην αλαζονεία και την αδιαφάνεια,

Όπως θα επιδιώξουμε γέφυρες με όλες τις Περιφερειακές παρατάξεις, τα Δημοτικά Συμβούλια, τους Φορείς.

Έτσι την επόμενη μέρα της νίκης και την Γέφυρα Κρεμαστής θα κατασκευάσουμε και την Γέφυρα στον Μάκαρη θα εκσυγχρονίσουμε χωρίς να κατηγορούμε τους προηγούμενους.

Δεν μπορούν να παίζουν με τις τύχες των νησιώτών και το μέλλον των παιδιών μας.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι από την 26η Μαΐου, μετά τη νίκη της συμμαχίας, τη νίκη των νησιωτών, το παιχνίδι λαμβάνει τέλος και επανέρχεται η διαφάνεια και ο σεβασμός στον πολίτη.

Στις 26 Μαΐου τα παιχνίδια της εξουσίας και των εντυπώσεων  με ενέχυρο το μέλλον των παιδιών μας τελειώνουν

Παίξατε 5 χρόνια παιχνίδια εξουσίας αλλά ευτυχώς το κρισιμότερο αυτό της κάλπης της 26 Μαΐου το έχετε ήδη χάσει κ περιφερειάρχη”, ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την ομιλία του ο κ. Μανώλης Γλυνός.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε ότι “η νίκη της Συμμαχίας ξεκίνησε σήμερα από τη Ρόδο”. Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων της περιφερειακής ενότητας Ρόδου.

 

Eξάλλου από το Γραφείο Τύπου της παράταξης, εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Μήνυμα νίκης της Συμμαχίας από την μεγαλειώδη, πολυπληθή και γεμάτη παλμό ομιλία στη Ρόδο του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ Μανώλη Γλυνού.

Η ΡΟΔΟΣ ΜΙΛΗΣΕ: ΓΛΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.

Η αίθουσα του Ροδινίου στάθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει το ρεύμα αλλαγής και απαλλαγής του Ροδιακού Λαού.

Μήνυμα νίκης εξέπεμψε από την μεγαλειώδη συγκέντρωση της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», το βράδυ της Τρίτης στο Ροδίνι, όπου οι Ρόδιοι έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής δίνοντας με την παρουσία τους ψήφο εμπιστοσύνης στον Μανώλη Γλυνό.

Το «παρών» στην ομιλία του επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», έδωσαν πολίτες από όλους τους κομματικούς χώρους επιβεβαιώνοντας τον Ανεξάρτητο, Ακηδεμόνευτο και Ακομμάτιστο χαρακτήρα τηςπαράταξής μας, δίνοντας το στίγμα ότι ήρθε επιτέλους η ώρα για την μεγάλη Αλλαγή στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο υπεύθυνος κατάρτισης προγράμματος της παράταξής μας κ. Σάββας Πεταλάς, στην έναρξη της εκδήλωσης, μετέφερε τους χαιρετισμούς τόσο του Αντιπροέδρου της Βουλής κ Δημήτρη Κρεμαστινού όσο και υποψήφιου Ευρωβουλευτή κ Γιώργου Νικητιάδη που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να παραβρεθούν. Αναφορά έγινε επίσης στον πρώην Δήμαρχο Ροδίων κ Χατζή Χατζηευθυμίου στον οποίο εκ μέρους της Συμμαχίας ευχήθηκε πλήρη αποκατάσταση της υγείας του. Ο κ Πεταλάς δήλωσε δε την βεβαιότητα του ότι αν μπορούσε ο κ Χατζηευθυμίου θα βρισκόταν και εκείνος στην αίθουσα για να προλογίσει τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου από κοινού με τον κ Γιαννόπουλο. Τέλος αναφορά έγινε σε όλους τους παρευρισκόμενους τέως Υπουργούς, Βουλευτές, Δημάρχους, Περιφερειάρχες & Νομάρχες και πολιτευτές κομμάτων.

Τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλη Γλυνό, προλόγισε ο πρώην δήμαρχος Ροδίων κ. Γιώργος Γιαννόπουλος: «Ηρθα σήμερα εδώ να

μοιραστώ μαζί σας τη χαρά αλλά και να είμαι δίπλα στον αδελφό μου τον Μανώλη, αυτόν που δεν παραδόθηκε στην εύκολη δικαιολογία μιας προδιαγεγραμμένης και μη αναστρέψιμης δήθεν μοίρας. Αυτόν που πίστεψε βαθιά ότι ναι, μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα, αυτόν που μεταλαμπάδευσε αυτή την πίστη σε όλο τον κόσμο και κυρίως σε αυτή την υπέροχη ομάδα ανθρώπων που συνιστούν την “Συμμαχία”. Η σύνθεση της “Συμμαχίας” δείχνει ότι η δημοκρατική διαδικασία δεν είναι απλά μια πίστη για τον Μανώλη είναι στάση ζωής, και δείχνει ακόμα ότι έχει το χάρισμα να ακούει και να συνθέτει. Και θέλει και μπορεί να στρέψει το τιμόνι της πατρίδας μας προς τα μπρος. Ελάτε να υποδεχθούμε τον αυριανό μας περιφερειάρχη, τον αδελφό μου, τον Μανώλη τον Γλυνό».

Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» και υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός, κατά την ομιλία του εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο που κατέκλυσε από νωρίς τους χώρους του Ροδινιού και έδωσε το έναυσμα για την νέα εποχή στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

«Η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” αποτελεί ένα μοναδικό υπερκομματικό κοινωνικο-πολιτικό φαινόμενο “εν εξελίξει”.

Διαψεύσαμε εκείνους που προσπάθησαν με προπαγάνδα χρησιμοποιώντας δυστυχώς παράνομα το γραφείο τύπου της Περιφέρειας και μία στρατιά από αμειβόμενα με πόρους της περιφέρειας δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, να μας περιχαρακώσουν τάχα σε συγκεκριμένους κομματικούς χώρους.

Διαψεύσαμε εκείνους που με δουλικότητα λιβάνισαν ως περιφερειακή αρχή και τις δύο συμμαχικές συγκυβερνήσεις και τους υπουργούς τους τόσο της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χωρίς να ορθώσουν ουσιαστικό ανάστημα.

Διαψεύσαμε εκείνους που στερούμενοι ιδεολογικής συνέπειας και πορείας, σηκώνουν σημαία ευκαιρίας καβαλώντας πάντοτε το κύμα της λαϊκής δυσαρέσκειας πότε ως αντιμνημονιακοί στις πλατείες το 2011-2014 κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και τώρα ως αντικυβερνητικοί κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας το καταλάβουν λοιπόν όσο και αν τους πονάει.Εμείς απευθυνόμαστε στην κοινωνία από όπου και αντλούμε την δύναμή μας και όχι σε κλειστές παρέες συμφερόντων, στους μηχανισμούς και τα ρετιρέ των μεγάλων κομμάτων στην Αθήνα.

Εμείς διαθέτουμε την ηθική, πολιτική και λαϊκή νομιμοποίηση της βάσης όλων των κομματικών χώρων από την οικολογία, την αριστερά, την ΣοσιαλΔημοκρατία, το κέντρο έως και την κεντροδεξιά.

Υπερήφανα μπορούμε να δηλώνουμε Ανεξάρτητοι, Ακηδεμόνευτοι, Αδέσμευτοι και Ακομμάτιστοι διότι εκπροσωπούμε μόνο το Γαλανόλευκο Νότιο Αιγαίο.

Το λευκό χρώμα της Ακομμάτιστης παράταξής μας, της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου” στα νησιά μας σε συνδυασμό με το Γαλάζιο του Αιγαίου μας, θα είναι το χρώμα που θα βαφτεί ο εκλογικός χάρτης τα ξημερώματα της 27 Μαΐου στις τηλεοράσεις όλων των Ελλήνων!

Στεκόμαστε με αίσθημα ευθύνης απέναντί στους νησιώτες και δεσμευόμαστε να τιμήσουμε το “συμβόλαιο συνεργασίας” μαζί τους», ανέφερε ο κ. Μανώλης Γλυνός.

Κατά την ομιλία του πρότεινε τη «Θεσμοθέτηση Περιφερειακής Επιτροπής Μικρών Νησιών» ξεκαθαρίζοντας ότι θα απαιτήσει από το κράτος να μετεξελιχθεί άμεσα σε Ειδική Γραμματεία Ανάπτυξης Μικρών Νήσων και επανέλαβε ότι ως αυριανή περιφερειακή αρχή θα διεκδικήσει και θα απαιτήσει επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά και την εφαρμογή περαιτέρω μειωμένων συντελεστών στο 50% στα πολύ μικρά νησιά της παραμεθορίου, παράλληλα με την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου και την επέκτασή του σε επισκέπτες και στα καύσιμα σε όλα τα νησιά.

Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» έδωσε απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση και με σαφή μηνύματα για την επόμενη ημέρα των εκλογών:

«Κάθε μέρα που περνάει, διαμορφώνονται ολοένα και ευνοϊκότερες κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες που φουσκώσουν ακόμα περισσότερο τα πανιά της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου προς τη Νίκη της 27 Μαΐου.

Όσα και αν σκαρφιστούν.

Όσα και να διακινήσουν για την παράταξή μας και την συμμετοχή μας,

Όσα δήθεν κωλύματα επικαλούνται.

Τους ενημερώνουμε ότι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ.

Όσο και αν τους ενοχλεί η Δημοκρατία, οι κάλπες και η ψήφος του λαού θα αναδείξουν την συμμαχία νικήτρια και κανένα δικαστήριο διότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, εκτός από τον πανικό τους επειδή χάνουν την εξουσία που υφάρπαξαν από τους πολίτες.

Είναι τόσο σίγουροι για την ήττα τους, που προσπαθούν να δημιουργήσουν ανύπαρκτα θέματα, μπας και κερδίσουν τις εκλογές στα χαρτιά.

Μόνοι τους αποδεικνύουν ότι οι 20 Μονάδες των δημοσκοπήσεων τους φέρνουν πίσω και όχι μπροστά!

Εμείς δεν είμαστε φοβικοί και περιχαρακωμένοι στα γραφεία , όπου έχουν πριονιστεί τα χερούλια από έξω ώστε ο πολίτης να αδυνατεί να εισέλθει αν δεν περάσει facecontrol από τους αυλικούς.

Εμείς θα δημιουργήσουμε και θα ξαναστήσουμε τις επιτροπές τουρισμού, αθλητισμού, πολιτισμού, ισότητας που είναι οι θεσμικές γέφυρες αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και τους φορείς.

Όπως θα ξαναστήσουμε τις Γέφυρες με την Κοινωνία δίνοντας τέλος στην αλαζονεία και την αδιαφάνεια,

Όπως θα επιδιώξουμε γέφυρες με όλες τις Περιφερειακές παρατάξεις, τα Δημοτικά Συμβούλια, τους Φορείς.

Έτσι την επόμενη μέρα της νίκης και την Γέφυρα Κρεμαστής θα κατασκευάσουμε και την Γέφυρα στον Μάκαρη, θα εκσυγχρονίσουμε χωρίς να κατηγορούμε τους προηγούμενους.

Γιατί εμείς είμαστε υπεύθυνοι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δεν είμαστε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΕΧΥΡΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.

ΠΑΙΞΑΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΤΗΣ 26 ΜΑΪΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.

Δεσμευόμαστε ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ –ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ

Δεσμευόμαστε να εκσυγχρονίσουμε και να ανακατασκευάσουμε με έργα μεγάλη κλίμακας το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο και να καταστήσουμε ασφαλείς τους δρόμους του Νοτίου Αιγαίου για να πάψουμε να είμαστε η 4η Περιφέρεια σε θανατηφόρα ατυχήματα στην Ευρώπη.

Δεσμευόμαστε να καταστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την πρώτη Περιφέρεια σε Γαλάζιες Σημαίες στη Ελλάδα και μία από τις πρώτες στην Ευρώπη.

Η ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ,

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΠΑΝΙΑ ΤΗΣ “ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ”ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΣΑΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ “ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ” Η ΝΙΚΗ ΗΔΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ».

Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου