Τοπικές Ειδήσεις

Στα αστικά δικαστήρια υπόθεση σοβαρού τραυματισμού επιχειρηματία από συγγενή του

Ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου θα αναβιώσει υπόθεση απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης γνωστού επιχειρηματία με δράστη έναν συγγενή του, ο οποίος έχει καταδικαστεί τελεσιδίκως σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα.
Ο εναγόμενος φέρεται συγκεκριμένα να επιχείρησε να τραυματίσει σοβαρά με το αυτοκίνητο του εξ’ αγχιστείας συγγενή του και συγκεκριμένα τον πρώτο εξάδελφο της συζύγου του. Εχουν παλαιόθεν οικογενειακές διαφορές, που είχαν οδηγήσει και σε επεισόδια ξυλοδαρμών. Στις 20 Απριλίου 2007 ο πολιτικώς ενάγων, ο οποίος διατηρεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόριο) στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, και περί ώρα 22.20 βάδιζε στην περιοχή «Κολόνα» του λιμανιού της Ρόδου με έναν αλλοδαπό υπάλληλό του (σερβιτόρο), έχοντας μόλις σχολάσει από την εργασία τους. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ευρίσκετο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, και ανέμενε τον πολιτικώς ενάγοντα να περάσει από το σημείο αυτό, αίφνης ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να τον χτυπήσει και να τον τραυματίσει. Από την πρόσκρουσή τους με το όχημα του κατηγορουμένου ο πρώτος υπέστη σωματική βλάβη και ειδικότερα κάταγμα κάτω πέρατος κερκίδος δεξιά, ο δε αλλοδαπός υπέστη ομοίως σωματική βλάβη και ειδικότερα κάκωση αριστερού αγκώνος με θλαστικό τραύμα. Εν συνεχεία δε ο κατηγορούμενος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, εν γνώσει του ότι είχε προκαλέσει τους πιο πάνω τραυματισμούς προσπαθώντας να διαφύγει τη σύλληψή του.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ Δ. Μουτάφης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου