Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Δήμου Λέρου για εμβολιασμό των κατοίκων ηλικίας 18 ετών και άνω

Ο Δήμαρχος Λέρου ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους του νησιού, ηλικίας 18 ετών και άνω, ότι προγραμματίζεται να υλοποιηθεί εμβολιασμός για την προστασία κατά του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2).

Το γεγονός αυτό έρχεται σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου η οποία είχε διαβιβαστεί αρμοδίως στο Υπουργείο Υγείας και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η διαδικασία αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνει ως ακολούθως:

1.Οι μόνιμοι κάτοικοι Λέρου ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να εμβολιαστούν,  (ΕΛΛΗΝΕΣ – ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ), θα εισέρχονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λέρου (https://www.leros.gr/vaccination-planning-leros.php) και θα συμπληρώνουν την ειδική φόρμα η οποία αναπτύχθηκε για τον σκοπό αυτό, έως τις 22 Απριλίου 2021.

2.Μετά την ορθή συμπλήρωση και την αποστολή της φόρμας, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του Δήμου Λέρου θα επικοινωνούν με τους ενδιαφερόμενους πολίτες, για τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες.

Προσοχή: Η συγκεκριμένη δράση είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ και αφορά τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν.

3.Οι λίστες που θα συλλέξει ο Δήμος Λέρου θα σταλούν στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής προστασίας, με σκοπό την ενεργοποίηση των ΑΜΚΑ γι’ αυτό παρακαλείσθε:

·   Να καταχωρηθούν ορθά τα ονοματεπώνυμα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

·   Εάν κάποιος/α κάτοικος έχει 2 επίθετα ή 2 ονόματα να καταχωρηθούν.

·   Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ θα προβούν στη διαδικασία έκδοσης προσωρινού ΑΜΚΑ και δεν θα βρίσκονται μέσα στις λίστες αυτές μέχρι να εκδώσουν το ΑΜΚΑ αυτό.

·   Οι λίστες που θα στέλνονται θα είναι τουλάχιστον 400 ατόμων

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου