Ειδήσεις

Εριδες στο δημοτικό συμβούλιο για τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών

Το θέμα των αποζημιώσεων για τους πλημμυροπαθείς ετέθη εκτός ημερησίας διατάξεως στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μετά από αίτημα του επικεφαλής της μείζονος κ. Στράτος Καρίκης.

“Ζητήσαμε να γίνει συζήτηση γιατί θεωρούμε πως δεν ελήφθη απόφαση σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου”, δήλωσε ο κ . Καρίκης.

” Συμφωνήσατε όλοι και τώρα έρχεστε να λέτε πως δεν ελήφθη απόφαση. Αιδώς Αργείοι Με αυτό τον τρόπο θέλατε να διεκδικήσετε τη θέση του δημάρχου. Θέλατε να πάτε τον πρόεδρο στον εισαγγελεά; ” δήλωσε ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος που ανέγνωσε στο δημοτικό συμβούλιο τα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίασης όπου ετέθη το θέμα.

“Εμείς δεν θελήσαμε να προσφύγουμε στον Εισαγγελέα”, δήλωσε ο κ. Χατζηευθυμίου.

“Ειπα πως το ζήτημα είχε σοβαρές διαστάσεις. Είναι μικρό πράγμα ότι δεν ελήφθη απόφαση. Δεν μπορούσα να μην το θέσω”, δήλωσε ο κ. Καρίκης.”Εμείς θεωρούμε πως δεν έχει ληφθεί απόφαση. Δεν λέω πως έγινε αλοίωση. Συμφωνώ με τη εισήηση του νομικού. Απόφαση όμως δεν ελήφθη”, δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης ΡΟΠΟΑΝ κ. Γ Υψηλάντης.

“Η απόφαση έχει ληφθέι και δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια”, δήλωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ευάγγελος Μανδρακός .

“Φοβάστε πως θα γίνουν καταλογισμοί. Σας αναφέρω πως υπόλογος για τη διαδικασία είμαι εγώ . Μαζί με το δήμαχο πήραμε την ευθύνη.Δεν χρειάζονταν απόφαση . Οταν έρθει η ώρα να υπογράψω να πάρει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο για να λάβω εντολή . Τώρα που τελείωσε η διαδικασία και πληρώθηκαν οι δικαιούχοι κάνατε κωλοτούμπα”, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιάννης Περδίκης.

Τελικά η απόφαση για την πληρωμή των δικαιούχων ελήφθη κατά πλειοψηφία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου