Αθλητικά

Οι συνδρομές στον Ο.Α. Πεταλούδων

Ανακοίνωση σχετικά με τις ετήσιες συνδρομές στον σύλλογο, οι οποίες πρέπει να διευθετηθούν, προκειμένου οι αθλητές να μπορούν να συμμετάσχουν στους φετινούς αγώνες, εξέδωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πεταλούδων:

«ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥΣ
Παρακαλούμε όλα τα παλιά μέλη του ομίλου μας να διευθετήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ( ετήσια συνδρομή 20€) για το νέο έτος. Επίσης προσκαλούμε όλους τους γονείς νέων αθλητών/αθλητριών να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής μέλους και να βοηθήσουν στην διεύρυνση του ομίλου. Οι συνδρομές των μελών αποτελούν σημαντική ενίσχυση του ομίλου για:
• Συντήρηση των γηπέδων (περιμετρικά και εσωτερικά)
• Αγορά αθλητικού υλικού για τις προπονήσεις (μπάλες, δίχτυα κτλ)

Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του ομίλου που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν το νέο έτος στα επίσημα τουρνουά της ομοσπονδίας, να ανανεώσουν την ετήσια συνδρομή τους. Η ανανέωση γίνεται με την κατάθεση το αντίστοιχου ποσού στον λογαριασμό της ΕΦΟΑ (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN GR97 0110 0800 0000 0806 7887 508). Στην δικαιολογία της κατάθεσης πρέπει να φαίνεται και ο αριθμός μητρώου του κάθε αθλητή. Το κόστος είναι:
1) αν το 1ο του τουρνουά είναι μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2020, το ποσό των 35€
2) αν το 1ο του τουρνουά είναι μέσα στο δεύτερο τετράμηνο του 2020, το ποσό των 25€
3) αν το 1ο του τουρνουά είναι μέσα στο τρίτο τετράμηνο του 2020, το ποσό των 15€

Παράλληλα όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν επικαιροποιημένη την βεβαίωση από καρδιολόγο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου