Αθλητικά

Νέο ποδηλατικό σωματείο στην Κω

Συγκροτήθηκε σε σώμα, το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές στο νεοσύστατο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας» (ΚΩΑΚ.Ο.Π.). Η σύσταση της Διοίκησης είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κυριακού Απόστολος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χόνδρος Ασλάνης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κορμανού Ευτυχία

ΤΑΜΙΑΣ: Μορέττο Τζιοβάννι

ΜΕΛΟΣ: Πολιτόπουλος Γιώργος

Προπονητής του ΚΩΑΚ.Ο.Π. είναι πιστοποιημένος με UCI Level 1 προπονητής ποδηλασίας και πολυνίκης αθλητής Γιώργος Αλευράκης, ενώ το σωματείο μετρά περισσότερους από 20 αθλητές μικρών κυρίως ηλικιών.

Λίγα λόγια για τον «Κωακό Όμιλο Ποδηλασίας»

Ο ΚΩΑΚ.Ο.Π. είναι αθλητικό σωματείο που ασχολείται με την αγωνιστική ποδηλασία όλων των ειδών και κατηγοριών. Τον πιστοποιημένο προπονητή συνδράμουν, ειδικός παιδοψυχολόγος, ενώ οι αθλητές παρακολουθούνται από διατροφολόγο.

Στόχος του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, είναι να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους κοντά στην αγωνιστική ποδηλασία και να φέρει στο νησί μας μετάλλια και διακρίσεις.

Ποτέ δεν είναι αργά για να ασχοληθεί κάποιος με την ποδηλασία. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός πατέρα αθλητή του ΚΩΑΚ.Ο.Π., ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται με την αγωνιστική ποδηλασία παίρνοντας παράδειγμα από το γιο του. Ένα χρόνο μετά, όχι μόνο έλαβε μέρος σε Πανελλήνιο αγώνα δρόμου εξαιρετικά μεγάλη δυσκολίας, αλλά κατάφερε να είναι ένας από τους 40 αθλητές που κατάφεραν να τερματίσουν, από τους 80 συνολικά αθλητές που πήραν μέρος!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ΚΩΑΚ.Ο.Π. μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα  6977595030 και 6973408458 και στο e-mail: info.koakop@gmail.com.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου