Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Μέχρι αύριο τα πληρεξούσια

Την προσεχή Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου έχει συγκληθεί η τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣΔ.
Οι ομάδες θα πρέπει μέχρι και αύριο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου έως τις 12:00 το μεσημέρι να καταθέσουν τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους ενόψει της τακτικής γενικής συνέλευσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση- πρόσκληση που εξέδωσε η ΕΠΣΔ:
«Σ Υ Γ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε
Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της ΕΠΣΔ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων στα γραφεία της Ένωσης.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Ανάγνωση καταλόγου και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων για την διαπίστωση απαρτίας.
Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το καταστατικό Άρθρο 23 παρ. β’ όπου προεδρεύει ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ Άρθρο 21 παρ. 3.
Την έγκριση των διοικητικών πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής για το έτος 2019.
Ανάγνωση και έγκριση Οικονομικού απολογισμού- έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για το Οικονομικό έτος 2019 (1/1/2019-31/12/2019).
Ανάγνωση και έγκριση προϋπολογισμού του επόμενου έτους.
Εγγραφή νέων Σωματείων στη δύναμη της ΕΠΣΔ.
Διάφορα θέματα
Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα Τετάρτη 19/02/2020 στον ίδιο τόπο και ώρα 19:00 (Άρθρο 24 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Κάθε Σωματείο εκπροσωπείται στην Τακτική Γενική Συνέλευση από ένα Τακτικό και ένα αναπληρωματικό αντιπρόσωπο (Άρθρο 22 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Οι αντιπρόσωποι με τους αναπληρωτές τους, ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου (Άρθρο 22 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπήσει μόνο ένα Σωματείο (Άρθρο 22 παρ. 1 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Κάθε Σωματείο διαθέτει μία ψήφο (Άρθρο 22 παρ. 3 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων για την νομιμοποίηση τους πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της Ένωσης έως το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00 (Άρθρο 22 παρ. 4 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Δικαίωμα εκπροσώπησης στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ, έχουν όλα τα σωματεία της Δύναμης μας.
Δικαίωμα ψήφου έχουν:
Τα Σωματεία που συμμετείχαν από 01.01.2019 έως 31.12.2019 σε επίσημους αγώνες με είκοσι (20) τουλάχιστον ποδοσφαιριστές, που έχουν αναγραφεί σε Φ.Α., με επίσημο δελτίο ΕΠΟ.
Τα Σωματεία που έχουν νόμιμα εκλεγμένες Διοικήσεις. Σωματείο- Μέλος που έχει διοίκηση διορισμένη από ένα τακτικό Δικαστήριο, έστω και για μια προσωρινή περίοδο δεν μπορεί να συμμετάσχει στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου