Η μητέρα του 21χρονου συλληφθέντα σπάει τη σιωπή της.
Σοκαρισμένη η μητέρα του 21χρονου υποστηρίζει, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι: «Ο δικηγόρος μας υπέβαλε αίτημα εξέτασης αποτυπωμάτων και DNA για το σίδερο». «Εμείς ξέρουμε την αλήθεια. Ξέρουμε ποιο είναι το παιδί μας. Η ανάκριση συνεχίζεται. Περιμένουμε να δούμε ποιος έκανε τι και το βάρος της ευθύνης του καθενός», συνεχίζει η μητέρα.
Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του 21χρονου, ο οποίος μίλησε, επίσης, στον ΑΝΤ1 υποστήριξε: «Ο εντολέας μου απειλήθηκε από τον 19χρονο ότι μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα. Το φονικό σίδερο το χρησιμοποίησε ο 19χρονος. Σε κατάσταση μανίας ο 19χρονος άρχισε να χτυπά την κοπέλα. Όλα έγιναν από το στιγμιαίο ξέσπασμα του 19χρονου».
«Την πέταξαν και οι δύο στη θάλασσα, άρα και οι δύο θα είναι κατηγορούμενοι για πνιγμό. Και οι δύο τη σκότωσαν. Και οι δύο θα καταδικαστούν», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.