Τοπικές Ειδήσεις

Τσαμπίκα Κιαχαγιά – Μαγιόγλου: Περισυλλογή-διαχείριση νεκρών ζώων από το οδικό δίκτυο και κοινόχρηστους χώρους

Ένα σημαντικό πρόγραμμα μπαίνει σε εφαρμογή από την Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου και αφορά στην περισυλλογή και τη διαχείριση νεκρών ζώων από το οδικό δίκτυο και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ρόδου. Μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με εξειδικευμένη – πιστοποιημένη για το παραπάνω αντικείμενο εταιρία, η οποία αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση του έργου, κάθε πολίτης θα μπορεί τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο να επικοινωνεί με την διεύθυνση καθαριότητας ή τον φορέα διαχείρισης, προκειμένου να αναφέρει το σημείο που εντοπίστηκε το νεκρό ζωο. Ακολούθως θα πραγματοποιείται η περισυλλογή, απολύμανση του χώρου και η διαδικασία για την αποτέφρωσή τους, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του πολίτη Τσαμπίκα Κιαχαγιά – Μαγιόγλου, η προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας αλλά και η ασφάλεια της διερχόμενης κυκλοφορίας, είναι ο στόχος της Δημοτικής Αρχής και ο λόγος υλοποίησης του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

Καλούμε τους πολίτες να βοηθήσουν στην εφαρμογή και επιτυχία της όλης προσπάθειάς μας, αναφέροντας ύπαρξη νεκρών ζώων στα τηλέφωνα: 6946 197007 (24ωρη απόκριση), 22410 78706, 22410 21909, είτε στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@ecoprime.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου